Για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη

Από τι ταλαιπωρείται;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη

Όπως είπε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, καθώς ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία, καθώς ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε επιδεινώθηκε

Ενώ, από την άλλη πλευρά η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε ότι η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, με τον οποίο όπως σας αποκαλύψαμε χωρίζει ταλαιπωρείται από αρρυθμίες και για αυτό χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Οικογένεια Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη: «Βιώνω ένα πένθος»

Η Μαρίνα Πατούλη, μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας και γάμου, όπως αποκλειστικά το Youweekly.gr σας είχε μεταφέρει την είδηση χθες 19/3.

Η ίδια "έσπασε" τη σιωπή της και μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως "βιώνει το πένθος".

Η Μαρίνα Πατούλη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσπάθειας επανασύνδεσης, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στο αν έχει επαφές με τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη.

«35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβήσουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ τον άνδρα μου πάνω από όλα σαν άνθρωπο και είμαι δίπλα του και θα είμαι δίπλα του σε ότι αποφασίσει να κάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες της δηλώσεις.