Σπύρος Μπιμπίλας: Πήγε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια μετά την παρεξήγηση που είχε γίνει μεταξύ τους

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας φρίκαρε, το έγραψε, του έφυγε και ξαναήρθε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπύρος Μπιμπίλας: Πήγε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια μετά την παρεξήγηση που είχε γίνει μεταξύ τους

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτα Πάνια, λύνοντας τις διαφωνίες που είχε με την παρουσιάστρια.

Μετά την παρεξήγηση που υπήρξε ανάμεσα στον ηθοποιό και πρόεδρο του ΣΕΗ και στην παρουσιάστρια, η Αννίτα Πάνια τον υποδέχτηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Το κατώφλι του Αννίτα Κοίτα πέρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά την παρεξήγηση που υπήρξε ανάμεσα στον ίδιο και στην Αννίτα Πάνια για μια δημοσίευση που έκανε σε σχέση με τον προγραμματισμό των εκπομπών και την ώρα που βγαίνουν στον αέρα οι καλεσμένοι.

Όπως όλα δείχνουν, τα προβλήματα λύθηκαν και η Αννίτα προκειμένου να υποδεχτεί τον καλεσμένο είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένας άνδρας τον οποίο αγαπώ και τον αγαπώ γιατί μένει παιδί. Όπως τα παιδιά όταν κάτι τα ενοχλήσει, όταν κάτι τα φρικάρει, όταν κάτι τα μπερδέψει, το λένε αμέσως, έτσι κι ο Σπύρος Μπιμπίλας φρίκαρε, το έγραψε, του έφυγε και ξαναήρθε. ‘Ελα Σπύρο κοντά μας.»

Σπύρος Μπιμπίλας πήγε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια μετά την παρεξήγηση που είχε γίνει μεταξύ τους

Αννίτα Πάνια: Τοποθετήθηκε στον αέρα του Αννίτα Κοίτα για τον Μπιμπίλα - «Δεν με τιμούν όσα έγραψε»

Η Αννίτα Πάνια μετά την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα που κατακεραύνωσε την εκπομπή της για την ώρα που τον είχαν στην αναμονή.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως αναγκάστηκε να φύγει πριν βγει στον αέρα της εκπομπής αφού είχε ενημερώσει την εκπομπή πως από μια ώρα και μετά έχει άλλες υποχρεώσεις.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το γεγονός ότι υπήρξε δημόσιο κατηγορώ χωρίς λόγο κι ότι πρέπει να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Μάλιστα ο ηθοποιός παρενέβη στον αέρα της εκπομπής και προσπάθησαν να λύσουν την διαφορά τους: «Αυτό που έγραψα δεν είναι κατηγορία γιατί στο τέλος λέω ότι η Αννίτα είναι αντράκι και θα το πει σε αυτούς που έκαναν λάθος. Στο είπα τιμητικά. Κι εμένα δεν με τιμά να έχουμε πει συγκεκριμένη ώρα και να μου την αλλάζουν. Σκίστηκα κι έφυγα από την διαδήλωση για να έρθω στην εκπομπή και δεν προλάβαινα να γυρίσω εκεί.

Μου είπαν αργά ότι δεν επρόκειτο να βγω στις 16.50. Για να διορθωθούν οι εκπομπές πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, με έχουν βάλει σε εκπομπή να περιμένω Skype 45 λεπτά και μου το έκλεισαν στην μούρη. Πρέπει να γίνεται σεβαστός ο χρόνος των καλεσμένων και το κάνουμε δωρεάν.»

Από την άλλη η Αννίτα Πάνια με φανερό εκνευρισμό ανέφερε ότι δεν διαχωρίζει την θέση της από τους συνεργάτες της και δεν την τιμούν όσα έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του. Μάλιστα σημείωσε ότι έχουν σεβαστεί τον Σπύρο Μπιμπίλα όσες φορές έχει πάει καλεσμένος.

αννίτα πάνια