Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά την είδηση για τον χωρισμό της με τον Πάνο Αδαμόπουλο

Τι εννοεί άραγε με αυτό που δημοσίευσε;

Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά την είδηση για τον χωρισμό της με τον Πάνο Αδαμόπουλο
News 20.03.2021 19:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια ανάρτηση όλο νόημα προχώρησε η Δανάη Μπάρκα, μετά την είδηση πως χώρισε με τον σύντροφο της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση αρκετά χρόνια.

Η παρουσιάστρια και ο Πάνος Αδαμόπουλος μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης ενώ στο παρελθόν είχαν κάνει ένα διάλλειμα, με την επανασύνδεση ωστόσο να έρχεται μετά από λίγο.

Μάλιστα, η Δανάη είχε δηλώσει: «Εγώ δεν ήθελα καθόλου να τον χωρίσω, έκλαιγα πάρα πολύ, δεν ήθελα να συμβεί. Τις πρώτες ημέρες έλεγα στους φίλους μου "Ακούστε, επειδή δεν μπορώ να το ξεπεράσω, θα κάνουμε σαν να μη συμβαίνει, θα κάνουμε σαν να υπάρχει κανονικά ο Πάνος στη ζωή μας, μέχρι να δούμε αν όλο αυτό μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε"»

Όπως φαίνεται όμως, η ευκαιρία που έδωσε το ζευγάρι στην σχέση του δεν απέδωσε και μάλλον ο χωρισμός είναι οριστικός, χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Ωστόσο, η Δανάη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα instastory όλο νόημα!

Δανάη Μπάρκα ανάρτηση μετά τον χωρισμό

Δανάη Μπάρκα: «Δεν με ονειρεύομαι νυφούλα»

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για το ενδεχόμενο του γάμου με τον σύντροφό της, Πάνο Αδαμόπουλο.

Η όμορφη παρουσιάστρια που αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στην εκπομπή της, είπε χαρακτηριστικά: «Η σχέση είναι ζωντανός οργανισμός που θέλει κοινή προσπάθεια. Ποτέ δε ξέρεις που θα καταλήξει, πάντα ονειρεύεσαι το «όσο περισσότερο γίνεται» και το «για πάντα».

Δανάη Μπάρκα ενδεχόμενο γάμου

Δε ξέρεις πόσο θα διαρκέσει. Σε στιγμές βοηθάει να σου φωτίσει τα θετικά που έχει ένας άνθρωπος που από τη ρουτίνα φεύγουν. Οπότε ναι σε ένα βαθμό βοηθάει, από την άλλη είναι και μια δεύτερη προσπάθεια που σαφώς έχεις αναρωτήσεις: «Μπορεί να λειτουργήσει; Δε μπορεί;» Πάντα σκέφτομαι τα πράγματα αισιόδοξα και ότι όλα είναι για καλό».

Για το ενδεχόμενο γάμου, η Δανάη αποκάλυψε: «Δεν είμαι αρνητική, άλλωστε δεν αλλάζουν πολλά, δηλαδή εγώ 8 χρόνια σε σχέσεις σαν παντρεμένη δεν είμαι; Νομίζω ότι τον γάμο ως γάμο θα τον έκανα μόνο για το πάρτι. Να μαζευτούμε να γιορτάσουμε τη σχέση μου με τους φίλους μου και να με δει και η γιαγιά μου, γιατί είναι ο καημός της. Φοράω άσπρα και μου λέει: «Πώς σου πάνε τα λευκά. Αλλιώς όχι δεν με ονειρεύομαι νυφούλα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δανάη Μπάρκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της για τα γενέθλιά του

Δανάη Μπάρκα: «Είναι άσχημο να ακούς σχόλια και να σε τρελαίνουν να αδυνατίσεις»

Share