Γιώργος Αγγελόπουλος: Το σχόλιο του κάτω από την φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το σχόλιο του κάτω από την φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε κάτω από την φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου, μέσω της οποίας αποκαλύπτει πως έγινε θεία.

Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η αδερφή της, Ελίνα Παπαδημητρίου, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και όλη η οικογένεια είναι πανευτυχής.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου κρατά το χεράκι της ανιψούλας της και έγραψε στην λεζάντα: “Θεϊκό μας πλασματάκι, εύχομαι να γίνω τόσο καλή θεία, όσο η μαμά σου στα ξαδέρφια σου! Σ’ αγαπώ”

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την φωτογραφία, όμως εμείς ξεχωρίσαμε το σχόλιο του Γιώργου Αγγελόπουλου, με τον οποίο καιρό φημολογούνταν ότι ήταν ζευγάρι.

Ο νικητής του Survivor έβαλε μια καρδούλα στην τρυφερή αυτή φωτογραφία.

Γιώργος Αγγελόπουλος το σχόλιο του κάτω από την φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν παρακολουθώ το Survivor 4»

Σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πως δεν παρακολουθεί τη φετινή σεζόν του «Survivor», καθώς θεωρεί πως είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που συμμετείχε εκείνος.

Ενώ πριν ξεκινήσει το ριάλιτι ακούστηκε πως θα είναι ο νέος παρουσιαστής του «Survivor», ο Γιώργος Αγγελόπουλος όχι μόνο δεν ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν μπαίνει καν να δει τα επεισόδια.

«Υπάρχουν διαφορές και στην ψηφοφορία. Το ότι μπαίνουν συνέχεια, χαλάει την άγνοια των παικτών, το οποίο είναι πολύ χαρακτηριστικό για ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες κάνουν την προσπάθειά τους», είπε χαρακτηριστικά.