Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε τεστ κορωνοϊού στην Βάσια Κωσταρά για να την δεχτεί σπίτι της

Ιδιαίτερα προσεκτική στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε τεστ κορωνοϊού στην Βάσια Κωσταρά για να την δεχτεί σπίτι της

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τον κορωνοϊό για αυτό και έκανε τεστ στην Βάσια Κωσταρά για να την βάλει στο σπίτι της.

Η πανέμορφη Χριστίνα διανύει τον 6ο μήνα της δίδυμης κύησής της -δείτε εδώ πόσα κιλά έχει πάρει- και για αυτόν τον λόγο προσέχει τα πάντα, δίχως να αφήνει κανέναν να μπει στο σπίτι της αν δεν έχει σιγουρευτεί ότι δεν είναι φορέας του ιού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε να την επισκεφτεί η καλή της φίλη και σχεδιάστρια μόδας, Βάσια Κωσταρά η οποία υποβλήθηκε πρώτα σε τεστ, το οποίο τελικά βγήκε αρνητικό.

Η Βάσια κατέγραψε με βίντεο την ώρα που έκανε το τεστ και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Χριστίνα Μπόμπα έκανε τεστ κορωνοϊού στην Βάσια Κωσταρά για να την δεχτεί σπίτι της

Χριστίνα Μπόμπα: Επισκέφθηκε τον Σάκη Τανιμανίδη στη Φάρμα

Το πρωί της Κυριακής, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να κάνει παρέα στον αγαπημένο της σύζυγο και έτσι πήγε μαζί του στα γυρίσματα της Φάρμας, η οποία έκανε την πρεμιέρα της την Παρασκευή στον ΑΝΤ1 και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης και δεν αποχωρίζεται λεπτό τον αγαπημένο της. Από τη μεριά του, ο Σάκης Τανιμανίδης έχει αυξημένες υποχρεώσεις πλέον, αφού η Φάρμα ξεκίνησε τώρα και έχει μπροστά της πολύ δρόμο.

Έτσι, για να μην μείνουν χωριστά αυτή την Κυριακή, η Χριστίνα Μπόμπα πήγε στα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα, πόζαρε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη σε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα από τα γυρίσματα της Φάρμας

Χριστίνα Μπόμπα Φάρμα