Απόπειρα βιασμού σε υπάλληλο από ανώτατο στέλεχος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τι λέει ο δικηγόρος της στην εκπομπή Έλα χαμογέλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απόπειρα βιασμού σε υπάλληλο από ανώτατο στέλεχος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Γυναίκα υπάλληλος κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από ανώτατο στέλεχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και η εκπομπή Έλα χαμογέλα, ασχολήθηκε με την εν λόγω είδηση.

Η καταγγελία υποβλήθηκε και γνωστοποιήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, πριν από δυο ημέρες και εξετάζεται η υπόθεση και όλες οι παράμετροι της, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προωθηθεί στην Εισαγγελία για περαιτέρω ενέργειες της Δικαιοσύνης.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μίλησε ο δικηγόρος της υπαλλήλου που έκανε την καταγγελία, Απόστολος Λύτρας. Ο ίδιος ανέφερε πως η καταγγελία είναι σοβαρή και βρίσκεται στα χέρια του υπουργού ενώ πρόσθεσε ότι είναι ένα περιστατικό που η Ομοσπονδία γνώριζε αρκετά χρόνια, ωστόσο, δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση.

«Η καταγγελία έχει να κάνει με απόπειρα βιασμού αλλά και εκβιασμό.Η εντολέας μου είχε καταγγείλει και στο παρελθόν την απόπειρά βιασμού αλλά δεν έδωσε κανείς σημασία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ενώ, στο αρχείο τέθηκε η υπόθεση του για βιασμό.

Νέα καταγγελία έγινε και για πράγοντας κολύμβησης - Κακοποιούσε σεξουαλικά 10χρονα κορίτσια

Σοκ προκαλεί μία νέα καταγγελία που ήρθε στο φως για παράγοντα της κολύμβησης ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά για δύο χρόνια 10χρονα κορίτσια.

Το κουβάρι της φρίκης που έζησαν οι δυο αθλήτριες κολύμβησης άρχισε να ξετυλίγεται την προηγούμενη εβδομάδα και κορυφώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ο 74χρονος (που ήταν και στην οργάνωση των προπονήσεων του ομίλου) συνελήφθη από τα στελέχη της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!