Τάσος Χαλκιάς: «Πολλοί επικοινώνησαν με τον Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες αλλά δεν το λένε»

«Μίλησε με τον Πέτρο όταν μου έγινε η πρόταση! Είμαι ο πρώτος που το λέει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάσος Χαλκιάς: «Πολλοί επικοινώνησαν με τον Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες αλλά δεν το λένε»

Ο Τάσος Χαλκιάς, βρέθηκε στην εκπομπή Dot και μίλησε για τη ζωή του αλλά και για το σήριαλ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, όπου πήρε την θέση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την αποχώρηση του.

Ο ηθοποιός μάλιστα, αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί του, κάτι που έχουν κάνει πολλοί άνθρωποι, ωστόσο δεν το λένε δημόσια.

Όσα αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος πρέπει να αγωνιστεί για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που του λένε. Επικοινώνησα με τον Πέτρο όταν μου έγινε η πρόταση, μετά τις καταγγελίες. Δεν είμαστε με τον Πέτρο άγνωστοι. Πήρε ο ένας την ευχή του άλλου. Ακούγονται πράγματα. Είναι ικανά για να καταγγελθούν; Άλλο άκουσα κάτι, άλλο ήμουν μπροστά. Είμαι ο πρώτος που το λέει ότι επικοινώνησα μαζί του. Πάρα πολλοί έχουν επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν το λένε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι τόσο καλό να πέφτουν τα φώτα πάνω σου»

Τάσος Χαλκιάς θα αντικαταστήσει τον Φιλιππίδη στον Πλάτανο

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί πρόταση και πως πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο του αδερφού του Παρασκευά.

Ο ηθοποιός μάλιστα ανέφερε πως δεν θα ήθελε να τραβά τα φώτα πάνω του σε βάρος άλλων ανθρώπων. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς δήλωσε:

«Πριν από μια ώρα, μου τηλεφώνησε ο κύριος Καραγιάννης για έναν ρόλο που ήταν προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα, με την απώλεια του κύριου Φιλιππίδη, θα γίνει πολύ εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός μέσα στη σειρά. Θα συζητήσω με τον κύριο Καραγιάννη την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει.

Είναι κάτι που βλέπω πολύ θετικά, είναι μια δουλειά, είναι μια πολύ ωραία σειρά. Λεπτομέρειες δεν ξέρω, ούτε πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα, ούτε αν τελικά θα τα βρούμε, αν ο ρόλος είναι κάτι που πραγματικά θα μου αρέσει… Αν είναι να πέφτουν τα φώτα πάνω σου από την αρνητική συγκυρία κάποιων άλλων ανθρώπων, δεν είναι τόσο καλό». Δείτε εδώ, στο μεταξύ, όλα όσα ανέφερε ο σεναριογράφος της σειράς για τον Πέτρο Φιλιππίδη!