Κάτια Ζυγούλη: Είπε «ναι» στις αλλαγές και έγινε καστανομάλλα!

Της πάει φοβερά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάτια Ζυγούλη: Είπε «ναι» στις αλλαγές και έγινε καστανομάλλα!

Η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να πει το «ναι» στις προκλήσεις και να δεχτεί μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα στα μαλλιά της!

Τα κομμωτήρια ανοίγουν αύριο, ωστόσο η σύζυγος του Σάκη Ρουβά ήταν ανυπόμονη και έτσι άλλαξε μόνη της στο σπίτι το χρώμα μαλλιών της.

Η Κάτια Ζυγούλη που πριν λίγο καιρό απαθανάτισε τον Σάκη Ρουβά να γυμνάζεται, άφησε τις ξανθές αποχρώσεις που είχε υιοθετήσει και έβαψε τα μαλλιά της καστανά! Φυσικά αμέσως μετά, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το αποτέλεσμα, γράφοντας στην λεζάντα: «Αλλάζω το χρώμα των μαλλιών μου και κατευθείαν και διάθεση! Και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού μου.»

Κάτια Ζυγούλη αλλαγή στα μαλλιά
Κάτια Ζυγούλη αλλαγή στα μαλλιά ανάρτηση

Ολόγυμνη στο μπάνιο του σπιτιού της η Κάτια Ζυγούλη - Η φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram

Η Κάτια Ζυγούλη είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόου μπιζ. Ξέρει πως να τραβά τα βλέμματα και να τους μαγνητίζει όλους με την ομορφιά της, ειδικά στην τελευταία φωτογραφία που ποζάρει ολόγυμνη στο μπάνιο του σπιτιού της.

Η καλλονή σύζυγος του Σάκη Ρουβά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που ποζάρει ολόγυμνη στο φακό όσο βρισκόταν στη μπανιέρα και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Εξίσου σοκ πάθαμε και με το στολισμένο σπίτι τους!

Η Κάτια Ζυγούλη έγραψε στη λεζάντα:

«Η ώρα του μπάνιου είναι η δική μου στιγμή χαλάρωσης και απολογισμού της ημέρας. Παράλληλα φροντίζω να διατηρώ το ανοιχτό χρώμα των μαλλιών μου και τη λάμψη τους με το Johnson's Baby Σαμπουάν με εκχύλισμα χαμομηλιού και υπέροχο άρωμα και το Johnson's Baby Conditioner για επιπλέον απαλότητα. #Johnsons #CHOOSEgentle #ΗΔύναμηΤηςΦροντίδας #createdwithjohnsons»

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία

Ολόγυμνη στο μπανιο του σπιτιου της η Κάτια Ζυγουλη