Χριστίνα Μπόμπα: Η νέα φωτογραφία της εγκυμονούσας στον 6ο μήνα

Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Μπόμπα: Η νέα φωτογραφία της εγκυμονούσας στον 6ο μήνα

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία φροντίζει να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Αυτή τη φορά, η Χριστίνα, στάθηκε μπροστά στον καθρέπτη της και με μια κρέμα, ζωγράφισε δύο χαρούμενες φατσούλες πάνω στη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ανάμεσα στα σχόλια, ένα και του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος διέκρινε ότι το αριστερά προσωπάκι του μοιάζει.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σάκης έχει αναλάβει φέτος την παρουσίαση της Φάρμας και η Χριστίνα πριν από λίγο καιρό τον επισκέφθηκε στις εγκαταστάσεις κι ανέβασαν και φωτογραφία μαζί!

«24 εβδομάδες μαζί» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα, η οποία αποκάλυψε ότι είναι έξι μηνών έγκυος.

Η νέα ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα instagram έγκυος

«Μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων»

Η Χριστίνα Μπόμπα στο προφίλ της στο Instagram, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μεταξύ άλλων, η εγκυμονούσα αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

Συγκεκριμένα, δε δίστασε να αποκαλύψει πως με τον Σάκη Τανιμανίδη προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί εδώ και 2-3 χρόνια.

«Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε.», έγραψε, ενώ θέλουν να κάνουν και άλλα παιδάκια.

Χριστίνα Μπόμπα αποτυχημένη εγκυμοσύνη