Μαρίνα Πατούλη για Γιώργο: "Δεν ξέρω τι έχω κάνει κι αν έχω κάνει κάτι! Απλά εξαφανίστηκε"

"Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε πως θέλει να μείνει μόνος του να έχει την ψυχική του ηρεμία"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρίνα Πατούλη για Γιώργο:

Συντετριμμένη το πρωί της Δευτέρας μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή Ευτυχείτε. Μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr που ανέφερε τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη μετά από 35 χρόνια γάμου, ακολούθησε μια σειρά απίστευτων αποκαλύψεων για την σχέση τους.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη

"Καμία γυναίκα να μην ζήσει αυτό που περνάω εγώ. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι όσα βλέπω μέσα από τα μίντια που παρακολουθώ τις δράσεις του, δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία, παρά τις προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και δυόμιση μήνες να επικοινωνήσω μαζί του, απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω τι έχω κάνει κι αν έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει, δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά.

Τον έχω καλέσει να τα συζητήσουμε και με ειδικούς για να διαχειριστούμε και να πάρουμε κοινές αποφάσεις όσον αφορά το παιδί μας και δεν μου απαντάει καν. Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε πως θέλει να μείνει μόνος του να έχει την ψυχική του ηρεμία.

Δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω το παιδί, έχω στραφεί σε ειδικούς οι οποίοι ζητούν την έγκριση του πατέρα για να προχωρήσουν στις συγκεκριμένες συνεδρίες και δεν μου στέλνει ούτε την έγκριση ούτε κάποια απάντηση

Πλάνα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε η Μαρίνα Πατούλη

Λίγο πριν μιλήσει τηλεφωνικός στην εκπομπή, προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα της Μαρίνας Πατούλη κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο όπου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο.

Η αλήθεια είναι πως ήταν ευγενέστατη, όπως πάντα άλλωστε με τους δημοσιογράφους, αλλά δήλωσε πως δεν έχει τις δυνάμεις με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ζωή της να κάνει δηλώσεις αυτή την στιγμή και αποχώρησε.