Το παρασκήνιο του χωρισμού της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη

«Η δική μου πληροφόρηση λέει πως ο κύριος Πατούλης βρέθηκε με το παιδί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το παρασκήνιο του χωρισμού της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη

Ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε μέσα από το Πρωινό το δικό του ρεπορτάζ σχετικά με το χωρισμό της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη τον οποίο πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε μέσα από αποκλειστικό του.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, αποκάλυψε το παρασκήνιο, ενώ ανέφερε πως ο Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε την Κυριακή με τον γιο του.

Αυτό είναι το παρασκήνιο του χωρισμού της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη

«Το ζευγάρι περνάει κρίση περίπου 2,5-3 μήνες. Δεν είναι τώρα, είναι 2,5-3 μήνες σε διάσταση. Εγώ πως το έμαθα; Με πήρε πριν τρεις μήνες ένας φίλος μου και μου είπε πως νοικιάζει ένα σπίτι. Και ότι ήρθε ο κύριος Πατούλης να το δει γιατί μάλλον έφυγε από το σπίτι του. Εκεί το έμαθα και έκανα ρεπορτάζ και το επιβεβαίωσα.

Τώρα για το θέμα του νοσοκομείου, ο κύριος Πατούλης δεν πήγε στο νοσοκομείο, γιατί η κυρία Πατούλη δεν έμεινε μέσα. Δεν έκανε εισαγωγή. Ο κύριος Πατούλης επικοινώνησε με τον γιατρό της να δει αν είναι καλά. Αυτό που ζητάνε είναι πως επειδή υπάρχει ένα παιδί 16 ετών, δεν θέλουν να γίνουν τηλεοπτικό σόου. Πάντως χθες, η δική μου πληροφόρηση λέει πως ο κύριος Πατούλης βρέθηκε με το παιδί» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δεν ξέρω τι έχω κάνει κι αν έχω κάνει κάτι! Απλά εξαφανίστηκε

"Καμία γυναίκα να μην ζήσει αυτό που περνάω εγώ. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι όσα βλέπω μέσα από τα μίντια που παρακολουθώ τις δράσεις του, δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία, παρά τις προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και δυόμιση μήνες να επικοινωνήσω μαζί του, απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω τι έχω κάνει κι αν έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει, δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά.

Τον έχω καλέσει να τα συζητήσουμε και με ειδικούς για να διαχειριστούμε και να πάρουμε κοινές αποφάσεις όσον αφορά το παιδί μας και δεν μου απαντάει καν. Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε πως θέλει να μείνει μόνος του να έχει την ψυχική του ηρεμία.

Δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω το παιδί, έχω στραφεί σε ειδικούς οι οποίοι ζητούν την έγκριση του πατέρα για να προχωρήσουν στις συγκεκριμένες συνεδρίες και δεν μου στέλνει ούτε την έγκριση ούτε κάποια απάντηση