Θανάσης Πασσάς: «Έχουν επιτεθεί σε εμένα, στην οικογένειά μου, με έχουν καταραστεί»

«Τους συμπονώ. Για να κλείνεσαι σε ένα δωμάτιο και να επιτίθεσαι είσαι μόνος σου, πρέπει να το δεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θανάσης Πασσάς: «Έχουν επιτεθεί σε εμένα, στην οικογένειά μου, με έχουν καταραστεί»

Στην εκπομπή Pop Up παραχώρησε συνέντευξη ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram και τον έχουν καταραστεί.

«Στο J2US πήγα για τον παππού μου που ήταν ψάλτης. Έχω αλλάξει 12 δουλειές. Δούλεψα σε κατασκηνώσεις, σε αποθήκη, σε χασάπικο, σε γραφείο τελετών, στο λιμάνι, σε μεσιτικό γραφείο, ως διανομέας, ως Dj, ως σερβιτόρος. Με τροφοδοτούν τα αρνητικά σχόλια, θέλω να με βρίζουν. Έχουν επιτεθεί σε εμένα, στην οικογένειά μου, με έχουν καταραστεί», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Πασσάς, που γνωρίζει την Έλενα Κρεμλίδου και είχε πει πως είναι χαμηλών τόνων.

Ενώ, συνέχισε λέγοντας πως του ανθρώπους αυτούς, τους συμπονεί: «Αλλά αυτούς τους ανθρώπους τους αγαπώ και τους συμπονώ και πιάνω συζήτηση μαζί τους. Θέλω να μάθω τι του έχει συμβεί. Το 90% αυτών των ανθρώπων, όταν ανοίγεται, βλέπει ότι το πρόβλημα είναι πιο ουσιαστικό. Για να κλείνεσαι σε ένα δωμάτιο και να επιτίθεσαι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, είσαι μόνος σου, πρέπει να το δεις».

Ποιος είναι ο Θανάσης Πασσάς

Θανάσης Πασσάς Pop Up

Γεννημένος το 1989, έχει ύψος 1,80, είναι φανατικός του ποδοσφαίρου και οπαδός του Ολυμπιακού. Ξεκίνησε ως ρεπόρτερ και είναι η βασική του δουλειά μέχρι και σήμερα.

Του αρέσει πολύ να κάνει ταξίδια και να περνάει χρόνο με μαζί με τους φίλους του. Μικρός ασχολήθηκε με την κωπηλασία, αλλά τον κέρδισε ο χώρος της δημοσιογραφίας ενώ ακούει χιπ χοπ και ηλεκτρονική μουσική.

Τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένος με την Ρόζα Μιτράκου-Ιβλάνοβα, η οποία ασχολείται με τον κινηματόγραφο.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στον Ant1 στην εκπομπή Late night (Μύγες) και το 2020 συνεργάστηκε με την Γωγώ Τσαμπά στο παιχνίδι Just the two of us.