Μαρία Δεληθανάση: «Επίκαιρος κωμικός δήλωσε πως η ενδοοικογενειακή βία δεν είναι "μεγάλο κακό"»

«Ας προσέχουμε λίγο τι λέμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Δεληθανάση: «Επίκαιρος κωμικός δήλωσε πως η ενδοοικογενειακή βία δεν είναι

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Δεληθανάση αποφάσισε να κάνει δύο αναρτήσεις προκειμένου να σχολιάσει μία δήλωση που την ενόχλησε πολύ καθώς ειπώθηκε πως η ενδοοικογενειακή βία δεν είναι κάτι κακό.

Η ίδια βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος τον τελευταίο καιρό καθώς μίλησε ανοιχτά για τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Δόξα.

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Δεληθανάση

«Κάποιος "επίκαιρος κωμικός" δήλωσε δημοσίως πως η ενδοοικογενειακή βία (συμπεριλαμβανομένου του ξυλοδαρμού εγκύου) δεν είναι "μεγάλο κακό" και πως δεν πρέπει να συγκαταλέγεται στα “μεγάλα κακά” που συμβαίνουν στον επαγγελματικό χώρο του θεάτρου.

Ας προσέχουμε λίγο τι λέμε. Ιδίως όταν έχουμε παιδιά και μας παρακολουθούν νέοι άνθρωποι και οικογένειες. Μαρία Δεληθανάση "Η κοπέλα που έκανε καλά και είπε τον πόνο της"», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Μαρία Δεληθανάση Κώστας Δόξας
Μαρία Δεληθανάση Instagram

«Έχω μηνύματα που παραδέχεται ότι με έχει χτυπήσει»

Η Μαρία Δεληθανάση επικοινώνησε με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει, ο Κώστας Δόξας παραδέχεται τον ξυλοδαρμό της και μάλιστα, τονίζει πως η μητέρα του ντρέπεται για αυτή του την πράξη.

Μεταξύ άλλων η Μαρία Δεληθανάση αρνείται ότι υπήρξε θύτης και ότι τραυμάτισε τον πρώην σύζυγό της, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, κάτι που όπως λέει δεν προκύπτει και από τις μεταξύ τους συνομιλίες.

Μαρία Δεληθανάση Κώστας Δόξας

«Η αλήθεια φαίνεται από τα στοιχεία που δείχνουν πως έχω χτυπηθεί. Στα μηνύματα που έχω παραδέχεται τον ξυλαδαρμό μου και μάλιστα μου δηλώνει και το πόσο πολύ ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Τέλος δεν έχει αναφερθεί πουθενά στους διαλόγους μας ότι δήθεν εγώ του επιτέθηκα. Προφανώς επειδή δεν συνέβη ποτέ και όχι επειδή το ξέχασε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζεται να ανασύρουμε τίποτα και από πουθενά. Τα στοιχεία που έχουμε είναι αδιάσειστα, λίγη υπομονή για τις επόμενες μέρες. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται».

Τέλος είπε: «Αυτό που θα με δικαιώσει θα είναι κι άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να βγουν από τον κύκλο της βίας».