Με πατερίτσες στο Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης

Δεν εξήγησε τι του έχει συμβεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με πατερίτσες στο Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης

Λίγο πριν το τέλος του σημερινού Ράδιο Αρβύλα αποκαλύφθηκε, πως ο Αντώνης Κανάκης είχε έρθει στην εκπομπή με τις πατερίτσες. Ο ίδιος δε θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς του έχει συμβεί αλλά αντιμετώπισε την κατάσταση με μπόλικο χιούμορ.

Στην έναρξη της εκπομπής, ο παρουσιαστής καθόταν στην καρέκλα του και καθ' όλη τη διάρκεια δεν σηκώθηκε κάποια στιγμή. Στο τέλος όμως, οι τέσσερις παρουσιαστές σηκώνονται και φεύγουν από το πλατό. Έτσι αποκαλύφθηκε πως κάτι πάει στραβά με τον Αντώνη Κανάκη.

Αντώνης Κανάκης πατερίτσες

Μάλιστα θυμίζουμε πως πρόσφατα στην εκπομπή επέστρεψε και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος είχε μπει σε καραντίνα στο σπίτι του καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Φεύγω, τελείωσε η εκπομπή για σήμερα. Άλλαξα τις πατερίτσες πριν φύγω και είναι αυτές με alarm. Να καταγράψουμε στην τηλεοπτική ιστορία αυτή την ηρωική αποχώρηση. Ήρωας, ρίξε το βίντεο», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής, χωρίς να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν μπορεί να περπατήσει καλά.

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «Πρέπει να τελειώνει αυτή η νοοτροπία που έχει μείνει από τη Χούντα»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, έκανε ο Αντώνης Κανάκης, με αφορμή το τροχαίο έξω από τη Βουλή που κόστισε τη ζωή σε έναν 23χρονο.

Ο παρουσιαστής έκανε το δικό του σχόλιο ιδιαίτερα εκνευρισμένος για τη συμπεριφορά των αστυνομικών προς τον μάρτυρα του τροχαίου.

Αντώνης Κανάκης για την Αστυνομία

«Διώχνουν τον μάρτυρα. Το δεύτερο φαινόμενο που όλοι γνωρίζουμε σε αυτή τη χώρα είναι ένας ακόμα “επαγγελματίας” αστυνομικός να μιλάει λες και μιλάει κι εγώ δεν ξέρω σε ποιον. Πρέπει να τελειώνει αυτό το πράγμα! Θα απασφαλίσει κανένας πολίτης καμιά μέρα και άντε να γλιτώσει ο άνθρωπος από τη φυλακή.

Πρέπει να τελειώνει αυτή η νοοτροπία που έχει μείνει από τη Χούντα, από παλαιότερα, ότι έχει το δικαίωμα ένας δημόσιος λειτουργός να μιλάει άσχημα, να προσβάλλει, να βρίζει έναν Έλληνα πολίτη; Φτάνει! Είμαστε στο 2021! Ωριμάστε πια!».