Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου έγινε ξανθιά

Απίστευτη αλλαγή - Δείτε φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου έγινε ξανθιά

Αγνώριστος έγινε ο καρπός του έρωτα της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία. Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά, Τα καλύτερα μας χρόνια, έκανε μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, όπως είδαμε στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός άφησε πίσω το καστανό χρώμα των μαλλιών της και έγινε ξανθιά.

“New role, New hair color Έγινα ξανθιά! Ακούω εντυπώσεις!” έγραψε η Μαρία Βοσκοπούλου κάτω από τις φωτογραφίες της με το νέο της hair look.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας Βοσκοπούλου

 Μαρία Βοσκοπούλου κόρη Βοσκόπουλου

 Μαρία Βοσκοπούλου ξανθιά

Η συνέντευξη της Μαρίας Βοσκοπούλου για την οικογένειά της

Η πανέμορφη Μαρία Βοσκοπούλουμίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση με αφορμή την σειρά στην οποία θα συμμετέχει και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τον μπαμπά της και πως τον έβλεπε από μικρή.

Πιο συγκεκριμένα ήταν καλεσμένη παλιότερα στην ΕΡΤ και στην εκπομπή "φλΕΡΤ" με την Νάντια Κοντογιώργη καθώς η σειρά θα βρίσκεται στον ίδιο σταθμό και θα λέγεται "Τα καλύτερα μας χρόνια"

“Στην τηλεόραση αυτή θα είναι η πρώτη μου εμφάνιση, στα «Καλύτερα μας χρόνια», ενώ έχω συμμετάσχει και σε μια ξένη ταινία πριν από δύο χρόνια… Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα από τον Ιούλιο και εγώ θα είμαι η Παγιέτ! Συσχετίζομαι με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Ηλία Μελέτη, είμαι ανιψιά τους.”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Βοσκοπούλου.

Όσον αφορά τους γονείς της, η όμορφη ανερχόμενη ηθοποιός είπε: “Την μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη. Την έχω ζήσει κυρίως σαν πολιτικό. Τον μπαμπά μου, βέβαια, πάντα έτσι τον έβλεπα και τον βλέπω. Αυτό είναι καλό και με βοήθησε στο να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είχα δηλαδή στο μυαλό μου πως θα είναι ο χώρος και τι θα πρέπει να κάνω.”