Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο κάτω από την φωτογραφία του Άγγελου και του Γιάννη Λάτσιου στο Instagram

«Να τον χαίρεσαι τον μπαμπά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο κάτω από την φωτογραφία του Άγγελου και του Γιάννη Λάτσιου στο Instagram

Τα γενέθλια του γιόρτασε χθες ο Γιάννης Λάτσιος και ο γιος του Άγγελος ήταν από τους πρώτους που του ευχήθηκε, αφού του έχει τεράστια αδυναμία. Μάλιστα, τις ευχές της έστειλε και η Ελένη Μενεγάκη, πρώην σύζυγός του ισχυρού άνδρα των media.

Η παρουσιάστρια που συζητάει την επιστροφή της στην τηλεόραση, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Γιάννη Λάτσιο, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί 3 πανέμορφα παιδιά.

Χθες λοιπόν, σχολίασε την ανάρτηση του γιου τους Άγγελου και έστειλε και η ίδια τις ευχές της, γράφοντας «Χρόνια πολλά! Να τον χαίρεσαι τον μπαμπά Άγγελε». Ενώ και η Λάουρα Λάτσιου έγραψε «να τον χαιρόμαστε».

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Γιάννης Λάτσιος

Εξωπραγματική η τούρτα του γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελου!

Εν μέσω πανδημίας ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος έσβησε τα κεράκια των 18 και μέσα από ένα story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την τέλεια τούρτα του, η οποία μοιάζει να απεικονίζει τον ίδιο στο κρεβάτι του μαζί με τον υπολογιστή του και τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Να σημειωθεί πως ο Άγγελος Λάτσιος εδώ και κάποια χρόνια έχει επιλέξει να μένει στο σπίτι του πατέρα του, Γιάννη, ενώ τα κορίτσια μένουν με την μητέρα τους και τον Ματέο Παντζόπουλο στα Μελίσσια. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες στόλισαν και το σπίτι για τα Χριστούγεννα χωρίς την παρουσία του Άγγελου - δείτε εδώ φωτογραφία. Κάτι αντίστοιχο δυστυχώς φαίνεται να έγινε και με την τούρτα αφού τα μέτρα δεν επιτρέπουν πολλές μετακινήσεις! Ο Άγγελος έσβησε τα κεράκια παρουσία του πατέρα του και οι υπόλοιποι τον κάλεσαν βίντεο κλήση για τις ευχές.

Δείτε την τούρτα του Άγγελου Λάτσιου

Άγγελος Λάτσιος τούρτα

Η τρυφερή αφιέρωση της Λάουρας στον Άγγελο Λάτσιο

Λάτσιος λάουρα Ελένη Μενεγάκη