Καταγγελία από τον Αλέξανδρο Πετρίδη

"Μου έστειλε και μου λέει δεν μας στέλνεις καμία φωτογραφία σου να φτιάξουμε τη νύχτα μας;"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταγγελία από τον Αλέξανδρο Πετρίδη

Ο Αλέξανδρος Πετρίδης που έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ, το πρωί της Τρίτης βρέθηκε μαζί με τον φίλο του, Σπύρο Μπιμπίλα, καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Πρωινό.

Οι δυο τους μίλησαν για τη γνωριμία τους, την ενασχόληση με την τηλεόραση, αλλά και για όσους τους σνόμπαραν στις εκπομπές ενώ μια ιδιαίτερη αποκάλυψη, λοιπόν, έκανε ο Αλέξανδρος Πετρίδης, κατά τη διάρκεια της κουβέντας.

Η αναφορά του Αλέξανδρου Πετρίδη

«Όταν κάποια στιγμή ήταν να πάω σε κάποια εκπομπή καλεσμένος, έχω μιλήσει με τους παρουσιαστές -δύο ήταν- και λένε «τον θέλουμε πάρα πολύ να έρθει εδώ» και ξαφνικά ακούω ότι ο υπεύθυνος, ο αρχισυντάκτης μόλις είδε το όνομά μου είπε όχι, λέω παιδιά «Γιατί όχι; Δεν τον ξέρω αυτόν τον άνθρωπο».

Πατάω στο Facebook -γιατί έχω ένα αρχείο τεράστιο και αν με προκαλέσουν θα το βγάλω κιόλας- και αυτό το όνομα που δεν μου θύμιζε τίποτε, δεν τον έχω δει ποτέ, βλέπω έναν άνθρωπο που δύο παρά το βράδυ μου έστειλε ένα μήνυμα ‘Τι φωτογραφία είναι αυτή που ανέβασες; Δεν μας στέλνεις και καμία άλλη να φτιάξουμε τη νύχτα μας»; Κι επειδή του είπα «Συγγνώμη, εδώ δεν είναι site για γνωριμίες, είναι το προσωπικό μου Facebook», αυτός το κράτησε και όταν ήταν σε αυτή τη θέση μου έκοψε το να πάω καλεσμένος», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Πετρίδη

Ο Αλέξανδρος Πετρίδης, είναι απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου και έχει πάρει Master στα Οικονομικά.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του πήρε μέρος σε επίδειξη μόδας και πολύ σύντομα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον τηλεοπτικό αέρα ως παρουσιαστής μουσικής εκπομπής.

Αργότερα ακολούθησαν και άλλες παρουσιάσεις εκπομπών, ενώ επίσης ασχολείται με τις μεταγλωττίσεις, το τραγούδι και την παραγωγή.