Η απάντηση του Δώρου Παναγίδη μετά τον σάλο με το κορονοπάρτι στην Κύπρο

Το βίντεο που τον "έκαψε"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση του Δώρου Παναγίδη μετά τον σάλο με το κορονοπάρτι στην Κύπρο

Σάλος επικράτησε μετά από μια ανάρτηση του Δώρου Παναγίδη στα social media. Συγκεκριμένα, το βίντεο του έδειχνε πως βρίσκεται σε κορονοπάρτι στην Κύπρο, αψιφώντας τον κορωνοϊό και τα σκληρά μέτρα.

Ο πρώην παίκτης του Power of love, - που λέγεται πως επιστρέφει - σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, της Χριστιάνας Αριστοτέλους μίλησε για το περιστατικό και τον χαμό που προκλήθηκε.

Όπως μεταξύ άλλων αποκάλυψε, έλαβε πρόστιμο λόγω του γεγονότος και ότι δεν είχε στείλει μήνυμα για παρουσία σε χώρο εστίασης, καθώς διέθετε χαρτί από τη δουλειά του, που δεν τον κάλυπτε.

Πρώην σύντροφος του Δώρου Παναγίδη είναι σε σχέση με ηθοποιό από τις 8 Λέξεις

Μια νέα σχέση έχουμε στην showbiz! Η πρώην σύντροφος του Δώρου Παναγίδη, με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι, είναι μαζί με ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στις 8 Λέξεις. Πάει το μυαλό σας ποιος μπορεί να είναι;

Ο λόγος για την Κύπρια χορεύτρια, Νάταλι Κάτερ, την οποία είχαμε δει και στο My style rocks, όπου είχε πάρει μέρος. Είναι μελαχρινή, κορμάρα και δύσκολα δεν μπορεί να μην την παρατηρήσει κάποιος

«Με τον Δώρο δεν έχουμε καμία επαφή. Έχουμε ένα κοριτσάκι μαζί το οποίο δεν θα στερήσω ποτέ απ’ τον πατέρα της. Η όποια επικοινωνία έχουμε αφορά μόνο το παιδί μας» είχε δηλώσει τότε η Κύπρια χορεύτρια που προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Νάταλι Κάτερ πρώην σύντροφος Δώρου Παναγίδη

Με αυτό τον ηθοποιό από τις 8 Λέξεις είναι σε σχέση η πρώην σύντροφος του Δώρου Παναγίδη

Όπως φαίνεται, η Νάταλι Κάτερ είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Στέφανο Μιχαήλ και σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, θέλουν να το κρατήσουν όλο αυτό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να το προστατεύσουν.

Στέφανος Μιχαήλ 8 Λέξεις

Φουλ ερωτευμένη είνσαι και η ηθοποιός της σειράς 8 Λέξεις, Δανάη Παππά η οποία υποδύεται την Ρωξάνη. Μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή που είναι και χορεύτρια, έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με το σύντροφό της και τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.