Μαρίζα Ρίζου: «Χαίρομαι πολύ που ορισμένοι άνθρωποι δεν κοιμούνται καλά το βράδυ»

«Χάρηκα πολύ με τις αποκαλύψεις του ελληνικού #metoo»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίζα Ρίζου: «Χαίρομαι πολύ που ορισμένοι άνθρωποι δεν κοιμούνται καλά το βράδυ»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, βρέθηκε η Μαρίζα Ρίζου και μίλησε μεταξύ άλλων στο κύμα καταγγελιών για παρενοχλήσεις και βία στο θέατρο και όχι μόνο, τονίζοντας πως χάρηκε πολύ με τις αποκαλύψεις του ελληνικού #metoo.

Επίσης, η ταλαντούχα τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς βιώνει την δεύτερη καραντίνα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

«Παλαιότερα προσπερνούσα τα σκοτάδια μου. Τώρα περνάω μέσα τους. Λέω ότι θα αποδεχτώ τις στιγμές αυτές. Και το βρίσκω πιο υγιές και ισορροπημένο. Θεωρούσαν όλοι ότι είμαι μόνο χαρούμενη. Ένιωθα ενοχικά που έχω και άλλα συναισθήματα. Τι ανισορροπία είναι αυτή να περιμένεις από τον εαυτό σου να είσαι μόνο χαρούμενη;», ανέφερε αρχικα.

«Χάρηκα πολύ με τις αποκαλύψεις του ελληνικό #metoo. Έχω μεγάλο πρόβλημα με τέτοιες συμπεριφορές. Είχα, έχω και θα έχω. Αν κάποιος δεν είναι ωραίος τύπος ή τύπισσα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ταλέντο του. Αν ο άλλος δεν είναι ωραίος άνθρωπος τι με ενδιαφέρει το έργο του;

Οτιδήποτε δημιουργούμε φέρει την αύρα μας, την ύπαρξη μας. Χαίρομαι πολύ που ορισμένοι άνθρωποι δεν κοιμούνται καλά το βράδυ αυτή τη στιγμή. Θεωρώ ότι δεν είναι μόνο αντρικό αυτό το φαινόμενο. Η ψυχική μου δομή δεν ταιριάζει με την εμπάθεια, δεν νιώθω καλά με αυτό», ολοκλήρωσε.

Ποια είναι η Μαρίζα Ρίζου; - Λίγα λόγια για τη ζωή της

Γεννήθηκε το 1986 στην Άρτα και μεγάλωσε από δύο χρόνων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο.Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από μικρή είχε πάθος με τη μουσική. Ξεκινώντας από τη χορωδία του σχολείου της, τόνωσε την αυτοπεποίθηση της. Έγινε ευρέως γνωστή από τη διασκευή στο τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά, «Μπόσα νόβα του Ησαΐα». Σταδιακά, κατάφερε να εκφράσει ένα νέο στυλ μουσικής και να εδραιωθεί στον χώρο.

Μαρίζα Ρίζου συνέντευξη Πάμε Δανάη

Αν και διακριτική ως προς την προσωπική της ζωή, γνωστές έχουν γίνει δύο σχέσεις της. Η πρώτη με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη και η δεύτερη με τον ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.