Cookbeef: Με 5 πρόσωπα από το MasterChef η νέα εκπομπή του Star

Θα «σπάσει» ρεκόρ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Cookbeef: Με 5 πρόσωπα από το MasterChef η νέα εκπομπή του Star

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με τη νέα εκπομπή μαγειρικής που θα ξεκινήσει στο Star, με τίτλο Cookbeef, η οποία θα γίνει από πρόσωπα που έχουν περάσει από το MasterChef.

Συγκεκριμένα, παρουσιαστές της εκπομπής θα είναι ο Νίκος Θωμάς (F&B του MasterChef), οι Μανώλης Σαρρής και Σταύρος Βαρθαλίτης - ο οποίος κάνει κάποιες εμφανίσεις στην πρωινή εκπομπή του Star - (νικητές των MasterChef 3 και 4), ο Χρήστος Γλωσσίδης (φιναλίστ του MasterChef 2) και ο Σάββας Ληχανίδης.

Οι λεπτομέρειες για την εκπομπή Cookbeef του Star με πρόσωπα του MasterChef

«Ετοιμάζουν μια εκπομπή με θέμα τη μαγειρική που θα έχει και πολύ… χιούμορ. Θα μας δείχνουν πώς μπορούμε να κάνουμε εύκολες και οικονομικές συνταγές παράλληλα με το να περνάμε καλά, να κάνουμε κέφι με αυτό που κάνουμε και θα δούμε άλλους τρόπους μαγειρικής, σύντομους, εύκολους, γρήγορους και πάνω απ’ όλα οικονομικούς. Θα διασκεδάζουμε και παράλληλα θα μαθαίνουμε», είπε η Δήμητρα Καλφούντζου στην Φωλιά των ΚουΚου.

«Φέτος ίσως δούμε γυναίκα νικήτρια στο MasterChef»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησαν ο Παντελής Βούρος και ο Πάνος Τόγιας που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 3. Οι δυο μάγειρες μίλησαν για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το ποιον βλέπουν ως νικητή του MasterChef 5.

«Είναι φήμη αυτά που ακούστηκαν για εμένα και τη Σπυριδούλα. Τα βρίσκουμε μαγειρικά», είπε χαρακτηριστικά o Πάνος Τόγιας και ανέφερε: «Οι φετινοί παίκτες είναι πιο προετοιμασμένοι στις δοκιμασίες. Ξέρουν τι αρέσει σε κάθε κριτή. Φέτος ίσως δούμε γυναίκα νικήτρια στο MasterChef», είπε ο Πάνος και συμπλήρωσε: «Ο εγκλεισμός στο παιχνίδι είναι πιο δύσκολος από το lockdown γιατί δεν έχεις κινητό, social media και επικοινωνία με τους δικούς σου».

Τέλος, ο Παντελής αποκάλυψε πως θεωρεί ότι ο Ιωάννης έχει λίγη έπαρση και ότι θα ταίριαζε πολύ με τον Παύλο. Ποιος ωστόσο θα αποχωρήσει σήμερα 23/3;