Η Φάρμα - σύζυγος Μαρίας Φραγκάκη: «Είναι σημαντικό και το οικονομικό κομμάτι»

«Πρώτα σκεφτήκαμε τι θα πει ο γιος μας για τη Φάρμα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα - σύζυγος Μαρίας Φραγκάκη: «Είναι σημαντικό και το οικονομικό κομμάτι»

Το πρωί της Τρίτης, ο σύζυγος της Μαρίας Φραγκάκη, Νίκος Μάρκογλου, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους η γυναίκα του πήρε την απόφαση να μπει στη Φάρμα.

Η Μαρία Φραγκάκη μπήκε στο παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με τον Ερωτόκριτο και από την πρώτη στιγμή έδειξε πως δεν αστειεύεται καθόλου.

Ο σύζυγός της, εξήγησε πως πρώτα απ' όλα έμαθαν την άποψη του γιου τους για την είσοδο της Μαρίας Φραγκάκη στην Φάρμα και στη συνέχεια, εξέτασαν κι άλλους παράγοντες.

Οι δηλώσεις του συζύγου της Μαρίας Φραγκάκη για τη Φάρμα

«Όταν ο γιος μας είδε την Μαρία στην τηλεόραση χάρηκε και είπε ότι θέλει να τη δει να αγωνίζεται. Ο Νικόλας έβγαλε αρχικά μια στεναχώρια, επειδή η μαμά του λείπει, αλλά μόλις την είδε στην τηλεόραση του έφυγε.

Πρώτα σκεφτήκαμε τι θα πει ο γιος μας για τη Φάρμα, πόσο θα του λείψει η Μαρία, και μετά είδαμε το οικονομικό κομμάτι, το οποίο είναι σημαντικό και αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Μαρίας Φραγκάκη, ενώ τόνισε πως τη βλέπει στην τελική τετράδα.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Μαρία Φραγκάκη

Η Μαρία Φραγκάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει πάρει συνεντεύξεις από πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, μεταξύ άλλων από τον Dj Tiesto, Chemical Brothers, Faithless, John Digweed. Επίσης, έχει παρουσιάσει μουσικές και ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με περιοδικά, εφημερίδες και sites.

Αυτή την περίοδο, εργάζεται ως δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Easy 97.2, όπου παρουσιάζει το «Thrive weekend», μια εκπομπή για το wellness, την αυτοβελτίωση και την ευεξία. Παράλληλα, κάνει τα «Thrive podcasts», τα οποία μπορεί να απολαύσει κανείς στη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1, Soundis.gr.

Μαρία Φραγκάκη Φάρμα

Η Μαρία γνώρισε τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Νίκο Μάρκογλου, ο οποίος είναι επίσης ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ, στον σταθμό που εργάζονταν, σε μια αλλαγή βάρδιας. Κι ενώ στην αρχή δεν τον συμπαθούσε, σύντομα την κέρδισε ο ανοικτός χαρακτήρας και η καλή του διάθεση.

Η Μαρία δηλώνει ότι είναι αυθόρμητος άνθρωπος και ότι, αν και δεν έχει καμία σχέση με τη φύση και τις αγροτικές εργασίες, πήρε πολύ εύκολα την απόφαση να μπει στη «Φάρμα», αφού φυσικά είχε την έγκριση του 10χρονου γιου της, Νικόλα.

Είναι αρκετά γυμνασμένη και θεωρεί ότι οι απαιτήσεις της ζωής στη «Φάρμα» δε θα την δυσκολέψουν ιδιαίτερα.