Σάσα Σταμάτη: «Γράφονται κανονικά επεισόδια στο Battle of the Couples και θα γίνει και ο μεγάλος τελικός»

«Σέβομαι ότι δεν σου αρέσει μια εκπομπή, μπορείς όμως να κάνεις και ζάπινγκ άμα τόσο σε σοκάρει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάσα Σταμάτη: «Γράφονται κανονικά επεισόδια στο Battle of the Couples και θα γίνει και ο μεγάλος τελικός»

Το πρωί της Τετάρτης, η Σάσα Σταμάτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου και αναφέρθηκε “Battle of the couples”

Η ίδια ασχολίασε όλους αυτούς που λένε ότι πρέπει να κοπεί το πρόγραμμα ενώ υπάρχουν πολλές πληροφορίες που θέλουν να ρίχνει αυλαία σε λίγο καιρό.

 Σάσα Σταμάτη για το battle of the couples

Η Σάσα είπε συγκεκριμένα: «Δεν ξέρω γιατί τα λένε, εγώ ξέρω ότι γράφονται κανονικά επεισόδια και θα γίνει και ο μεγάλος τελικός. Πρόκειται για ένα ριάλιτι που έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος. Είναι ρίσκο αλλά μου αρέσουν οι άνθρωποι που ρισκάρουν.

Είχαν ήδη ξεκινήσει κάποια ριάλιτι που έχουν το κοινό τους. Το Survivor έχει δυναμική επειδή έχει πολύ ριάλιτι μέσα που εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Έχω μια εκτίμηση στον Τριαντάφυλλο και στον Καλίδη. Δεν έχω δει House of fame, αλλά μου αρέσει η Φουρέιρα στο live.

Σημασία έχει να γίνονται δουλειές. Γιατί βγαίνουν άνθρωποι στην τηλεόραση και λένε να κοπούν εκπομπές. Σε μία εκπομπή δεν είμαι εγώ και ο Βασιλάκος. Είναι 150 άνθρωποι. Σέβομαι ότι δεν σου αρέσει μια εκπομπή. Μπορείς να το πεις αυτό. Μπορείς όμως να κάνεις και ζάπινγκ άμα τόσο σε σοκάρει. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εγώ ξέρω να πολεμάω», κατέληξε η Σάσα Σταμάτη.

Αλλάζουν ξανά οι μέρες προβολής του Battle of the Couples

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το Battle of the Couples, το οποίο μετά τα πολύ άσχημα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, δεν μπορεί να «στεριώσει» σε καμία ζώνη, καμία μέρα της εβδομάδας.

Ο ALPHA, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει ποιες μέρες είναι καλύτερο να προβάλλεται το ριάλιτι, το οποίο θα έχει πρόωρο τέλος λόγω της τηλεθέασης.

Battle of the Couples ημέρες προβολής

Έτσι, για ακόμα μία φορά, οι μέρες προβολής του ριάλιτι αλλάζουν, με σκοπό να βρεθεί μία μέρα που θα δώσει «ανάσα» στο Battle of the Couples.

Έτσι, το Battle of the Couples, θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη κανονικά 23:00 – 01:00. Το επεισόδιο της Παρασκευής μετακομίζει το Σάββατο, 20 Μαρτίου, στις 23:45 έως τις 02:15, προκειμένου να έχει τελειώσει και το MasterChef αλλά και η Φάρμα που παίζουν το βράδυ του Σαββάτου.