Τέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και να διαχειριστώ την κατάσταση»

Οι νέες δηλώσεις που έκανε μετά τη σύλληψη του συζύγου της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και να διαχειριστώ την κατάσταση»

To μεσημέρι της Τετάρτης, η Τέτα Καμπουρέλη έκανε μία δήλωση στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News για τη σύλληψη του συζύγου της, ξεκαθαρίζοντας πως προς το παρόν προσπαθεί να ηρεμήσει τα παιδιά της και να διαχειριστεί την κατάσταση.

Η ίδια δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό, ενώ αρκέστηκε στο να δηλώσει πως το μόνο που προσέχει αυτή τη στιγμή είναι η οικογένειά της.

Οι δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη στον Νίκο Ευαγγελάτο

«Δεν έχουμε δει την δικογραφία. Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου και να διαχειριστώ την κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που βιώνουμε με την οικογένειά μου. Έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια», δήλωσε η Τέτα Καμπουρέλη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, "Live News".

Το χρονικό της σύλληψης

Το DNA του, και οι… κάμερες ασφαλείας ήταν τα τρία στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές στη σύλληψη του 58χρονου, ο οποίος κατηγορείται για την κλοπή «μαμούθ» από τέσσερις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

Ο 58χρονος συνελήφθη την Τετάρτη (24.03.2021), σχεδόν πέντε μήνες αφού αποκαλύφθηκε το ριφιφί στην τράπεζα στο Ψυχικό και ήδη οι αρχές αναζητούν το αν έχει συνεργό και πληροφόρηση εκ των έσω. Εκείνος, πάντως, δεν έχει ομολογήσει τίποτα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών κατά εξακολούθηση, της απείθειας και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή. Η κλοπή στην τράπεζα στο Ψυχικό εξιχνιάστηκε ύστερα από πολύμηνη έρευνα.

Τον «έκαψε» το… ποινικό μητρώο

Το «λερωμένο» ποινικό μητρώο ήταν αυτό που έκαψε τον 58χρονο που διέθετε και ο ίδιος θυρίδα στο υποκατάστημα τράπεζας του Ψυχικού όπου τον περασμένο Νοέμβριο έγινε το ριφιφί «μαμούθ».

Εξάλλου ήταν «γνώριμο» πρόσωπο αφού παλαιότερα είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας ο ίδιος και η αισθητικός συζύγός του και ένοπλη ληστεία. Οι αστυνομικοί, ξεψάχνισαν ένα-ένα τα ονόματα των κατόχων των θυρίδων στην τράπεζα του Ψυχικού και έφτασαν στα ίχνη του σε συνδυασμό με την «γνώριμη» δική του φιγούρα και όπως αυτή αποτυπώθηκε στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος το επίμαχο διάστημα.