Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Φάρμα: Αυτό ζήτησε ο Σάκης Τανιμανίδης να έχει από την παραγωγή

Δεν σας πάει ο νους

Η Φάρμα: Αυτό ζήτησε ο Σάκης Τανιμανίδης να έχει από την παραγωγή
News 25.03.2021 15:07
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το μοναδικό πράγμα που ζήτησε από την παραγωγή της Φάρμας.

Ο ίδιος έχει αναλάβει να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, στο οποίο οι παίκτες μεταμορφώνονται σε αγρότες και στο οποίο πρόκειται να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες.

Ο Σάκης πολύ πριν αρχίσει η Φάρμα, μοιράζεται μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, αρκετά στιγμιότυπα από τις εγκαταστάσεις. Αυτήν την φόρα ωστόσο, ήθελε να αποκαλύψει και τι ήταν αυτό που ζήτησε από την παραγωγή!

Έτσι λοιπόν είπε χαρακτηριστικά: “Δεν χρειάζομαι πολλά για να είμαι χαρούμενος, ακόμα και στο χώρο που εργάζομαι. Το μόνο πράγμα που ζήτησα από την παραγωγή είναι….ένα μονόζυγο! Το οποίο τοποθέτησα ακριβώς πάνω από την Φάρμα για να βλέπω και τους παίκτες”.

Η Φάρμα Σάκης Τανιμανίδης μονόζυγο

Η Φάρμα Σάκης Τανιμανίδης

Χριστίνα Μπόμπα: Επισκέφθηκε τον Σάκη Τανιμανίδη στη Φάρμα

Το πρωί της Κυριακής, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να κάνει παρέα στον αγαπημένο της σύζυγο και έτσι πήγε μαζί του στα γυρίσματα της Φάρμας, η οποία έκανε την πρεμιέρα της την Παρασκευή στον ΑΝΤ1 και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης και δεν αποχωρίζεται λεπτό τον αγαπημένο της. Από τη μεριά του, ο Σάκης Τανιμανίδης έχει αυξημένες υποχρεώσεις πλέον, αφού η Φάρμα ξεκίνησε τώρα και έχει μπροστά της πολύ δρόμο.

Έτσι, για να μην μείνουν χωριστά αυτή την Κυριακή, η Χριστίνα Μπόμπα πήγε στα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα, πόζαρε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη σε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Χριστίνα Μπόμπα Φάρμα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή ανάρτηση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα για την Ημέρα της Γυναίκας»

Σάκης Τανιμανίδης: Οι αποκαλύψεις του για τα ονόματα των διδύμων

Share