Baby Boom! Έγκυος η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου

Βρίσκεται στον έκτο μήνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Baby Boom! Έγκυος η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου

Η Κατερίνα Δημητρόγλου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει μανούλα και να κρατά στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

Η ηθοποιός διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ζει τις πιο όμορφες στιγμές, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Κούρτη.

Η ίδια ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες με πρωταγωνίστρια φυσικά την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Στην λεζάντα έγραψε: «Και φύσα φύσα, ΝΑ που φτάσαμε!!! Παραφούσκωσα. Δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου... Να αγαπάτε και να αγαπιέστε». Στο μεταξύ, έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι και η Ρένα Μόρφη!

Έγκυος η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Δημητρόγλου

Είναι γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές ''Κλεμμένα Όνειρα'' και ''Δικαίωση''.

Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Από την εφηβεία της ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο παίζοντας σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Σε ηλικία 18 ετών, πέρασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών απ' όπου αποφοίτησε πέντε χρόνια μετά. Παράλληλα με τη Φιλοσοφική Σχολή ξεκίνησε σπουδές υποκριτικής στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου Ίασμος ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών της ξεκίνησε να δουλεύει ως ηθοποιός στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Το 2005, έπαιξε σε δύο κινηματογραφικές παραγωγές μικρού μήκους στο «Fake Words» και το «Maths Degree». Την ίδια περίοδο ήταν μέρος του καστ της σατιρικής σειράς του Γιάννη Ζουγανέλη «Γιαννάκη ομορφόπαιδο» στο Alter. Το 2008, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της νεανικής σειράς «Σε είδα» ενώ συμπρωταγωνίστησε μαζί με τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Στράτο Τζώρτζογλου σε μία ιστορία της ερωτικής σειράς «Αληθινοί Έρωτες».

Τη σεζόν 2008-2009 έπαιξε στη δραματική σειρά «Το κλειδί του παραδείσου» ενώ τις σεζόν 2009-2011 είχε ένα από τους βασικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Κάρμα». Από το 2011 μέχρι το 2014 πρωταγωνίστησε στη διαδικτυακή κωμική σειρά «See you around» στο ρόλο της Ζένιας. Τη σεζόν 2013-2014 ερμήνευσε το ρόλο της φοιτήτριας Πέγκυς Κάραλη στο τρίτο κύκλο της καθημερινής σειράς «Κλεμμένα Όνειρα» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη.

Ο ρόλος που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό ήταν αυτός της Νατάσας Γκέκου στη δραματική σειρά «Δικαίωση» στο Mega Channel. Εκεί τη σεζόν 2014-2015 συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Αλέξανδρο Σταύρου. Ακολούθησε ο ρόλος της Σίσσυς στην κωμική σειρά «Μάλιστα, Σεφ!» την επόμενη σεζόν. Το 2015, έπαιξε στις ταινίες «Amore Mio» σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα και στο remake της ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός».