Κάτια Ταραμπάνκο: Έβαψε τον σύντροφο της όσο αυτός κοιμόταν

Ξεκαρδιστική η αντίδραση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάτια Ταραμπάνκο: Έβαψε τον σύντροφο της όσο αυτός κοιμόταν

Η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται να είναι αρκετά πειραχτήρι μιας και η ίδια αποφάσισε να βάψει τον σύντροφο της όσο αυτός κοιμόταν!

Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει προσαρμοστεί πλέον στους καθημερινούς της ρυθμούς και και απολαμβάνει τις στιγμές της μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Χωρινό.

Το ζευγάρι δηλώνει αρκετά ερωτευμένο και ήδη μένει κάτω από την ίδια στέγη. Το απόγευμα μάλιστα της Τετάρτης, η Κάτια θέλησε να δοκιμάσει τα νέα προϊοντα μακιγιάζ που θα κυκλοφορήσει και έτσι αποφάσισε να τα τεστάρει πάνω στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου όσο αυτός βέβαια κοιμόταν.

Μετά από λίγο, ο ίδιος το συνειδητοποίησε και ξέσπασαν αμέσως στα γέλια. Δείτε εδώ και το τρυφερό βίντεο με το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιά!

Κάτια Ταραμπάνκο έβαψε τον σύντροφο της όσο αυτός κοιμόταν
Ταραμπάνκο έβαψε τον σύντροφο της όσο αυτός κοιμόταν

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο Κώστας αγχώθηκε πολύ για την εικόνα μου στο Survivor»

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε σήμερα στο Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αγαπημένο της σύντροφο, ξεκαθαρίζοντας πως αγχώθηκε ιδιαίτερα για την εικόνα της, όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο Survivor.

Η Κάτια μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ στάθηκε στο θέμα του αγαπημένου της Κώστα, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε βήμα, ενώ ήταν και αυτός που της είπε να πάει στο Survivor, όταν της έγινε η πρόταση.

Κάτια Ταραμπάνκο σύντροφος

Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε στο Love it, πριν από μερικές μέρες, η Κάτια τόνισε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για γάμο.

«Όταν του είπα ότι θα πάω στο Survivor, μου είπε “πήγαινε”. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω και μου είπε πως και εκείνος θα πήγαινε. Κοντεύουμε έναν χρόνο μαζί. Μένουμε και μαζί. Όταν γύρισα μου είπε πως αν δεν επικοινωνούσε μαζί μου σε μια εβδομάδα θα ερχόταν με αεροπλάνο να με πάρει. Είχε αγχωθεί για την εικόνα μου» εξήγησε η Κάτια Ταραμπανκό.