Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ευχήθηκε δημόσια στις δύο γυναίκες της ζωής του

Το τρυφερό μήνυμα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ευχήθηκε δημόσια στις δύο γυναίκες της ζωής του

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ευχήθηκε δημόσια σήμερα, Πέμπτη, στις δύο γυναίκες της ζωής του, στην μητέρα και κόρη του, με αφορμή την ονομαστική τους εορτή.

Η σημερινή ημέρα για τη χώρα μας είναι ξεχωριστή καθώς συμπληρώνονται 200χρόνια από την ελληνική Επανάσταση. Ταυτόχρονα, είναι και η γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και ανάμεσα στους εορτάζοντες είναι και δυο αγαπημένα πρόσωπα του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Συγκεκριμένα, η μητέρα αλλά και η κόρη του γνωστού ηθοποιού έχουν την ονομαστική τους εορτή και έτσι ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει μαζί με την κόρη του και έγραψε στην λεζάντα “Χρόνια πολλλλλα στις γυναικάρες μου !!! Στην κόρη μου στη μάνα μου και στην Ελλάδα μου !!!!!!!”

Γιάννης Τσιμιτσέλης ευχήθηκε δημόσια στις δύο γυναίκες της ζωής του

Η ασυνήθιστη ευχή του Γιάννη Τσιμιτσέλη - «Θέλω να βήχω χωρίς να..»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, επηρεασμός από την γιορτή των Χριστουγέννων, έκανε και αυτός την δική του ευχή στον Άγιο Βασίλη, μια ευχή λιγάκι.. πρωτότυπη.

Ο κορωνοϊός έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας με την καραντίνα πλέον να αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όπως και όλοι μας, έχει κουραστεί ψυχολογικά από την πανδημία και τα αυστηρά μέτρα που επικρατούν στην χώρα μας και όχι μόνο.

Έτσι, ο ηθοποιός ευχήθηκε με την σειρά του να τελειώσει όλο αυτό και να έρθει σύντομα το καλοκαίρι, που τόσο πολύ αγαπά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δημοσίευσε μια φωτογραφία του λέγοντας πόσο πολύ αγαπάει το καλοκαίρι, ενώ ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να του φέρει τον Ιούλιο αλλά και να βήχει χωρίς να νιώθει.. δολοφόνος! Στην λεζάντα έγραψε:

«…ψηλά και αγνάντευε !!!!!θέλω από τον Αγιο Βασίλη να μου φέρει τον Ιούλιο …..ελπίζω τότε να μπορώ να βήξω χωρίς να νιώθω δολοφόνος ……#covidfree #ilovesummer» Στο μεταξύ, έχετε δει την πρώην σύντροφο του;

Η ασυνήθιστη ευχή του Γιάννη Τσιμιτσέλη