Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

25η Μαρτίου: Το σαρδάμ του Πρίγκιπα Κάρολου που σχολιάστηκε

Την ώρα της ομιλίας του στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο

25η Μαρτίου: Το σαρδάμ του Πρίγκιπα Κάρολου που σχολιάστηκε
News 25.03.2021 22:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με αφορμή την 25η Μαρτίου, ο Πρίγκιπας Κάρολος προχώρησε σε πολύ συγκινητικά λόγια στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, με ένα σαρδάμ ωστόσο που σχολιάστηκε αρκετά.

Ο Κάρολος και η σύζυγος του Καμίλα ήρθαν στην Ελλάδα με αφορμή την σημερινή ημέρα, μιας και ο ίδιος έχει ελληνικές ρίζες και έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη για την χώρα του.

25η Μαρτίου σαρδάμ του Πρίγκιπα Κάρολου

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο και την ώρα που μιλούσε για τον Κανάρη, τον Μιαούλη και άλλους ήρωες της Επανάστασης θέλησε να αναφέρει και την Μπουμπουλίνα.

Ωστόσο, δεν τα κατάφερε ποτέ μιας η Μπουμπουλίνα έγινε... Μπουλουμπίνα!

25η Μαρτίου: Δάκρυσε ο πρίγκιπας Κάρολος στην κατάθεση στεφάνων

Σε κλίμα συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας διεξήχθη η διαδικασία της κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Ο πρίγκιπας Κάρολος τίμησε τη χώρα μας με την παρουσία του, σε αυτή την ιδιαίτερου συμβολισμού ημέρα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Καμίλα.

Μάλιστα, αφού κατέθεσε το στεφάνι εκ μέρους της χώρας του, της Μεγάλης Βρετανίας, ήταν έκδηλη η συγκίνησή του και δάκρυσε.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του πρίγκιπα Καρόλου και σύζυγος της Ελισάβετ, Φίλιππος γεννήθηκε στην Κέρκυρα, ενώ η μητέρα του ήταν ελληνικής καταγωγής.

Λίγο αργότερα και αφού οι επίσημοι είχαν λάβει τις θέσεις τους στο Σύνταγμα για να παρακολουθήσουν την παρέλαση, η σύζυγος του πρίγκιπα, Καμίλα, χρησιμοποίησε την κουβέρτα που υπήρχε στη θέση της και σκέπασε τα πόδια της, μιας και η σημερινή θερμοκρασία κινείται σε χαμηλά επίπεδα.

Δείτε και βίντεο από την έπαρση της Ελληνικής σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έφτασαν στην Ελλάδα ο Κάρολος και η Καμίλα

Πρίγκιπας Κάρολος: Η νευρική αντίδρασή όταν ρωτήθηκε για τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν

Share