The 2night show: Γρηγόρης Αρναούτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος έλυσαν τις διαφορές τους μπροστά στις κάμερες

«Είχα πει ότι ο τρόπος σου είναι παλιομοδίτικος, προβλέψιμος και ότι πιέζεις τον καλεσμένο για να βγάλεις είδηση»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The 2night show: Γρηγόρης Αρναούτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος έλυσαν τις διαφορές τους μπροστά στις κάμερες

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του Κωνσταντίνου Παντελίδη στο The 2night show, σειρά είχαν να κάτσουν στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ Γρηγόρη και Θανάση

Ανάμεσα στους δύο άνδρες φαίνεται ότι είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση με αφορμή μια κριτική που είχε κάνει ο Θανάσης για τον Γρηγόρη, ωστόσο πολύ γλυκά και με πολύ χιούμορ, λύθηκε, χωρίς να δοθούν ιδιαίτερες εξηγήσεις.

«Είχα πει ότι ο τρόπος σου είναι παλιομοδίτικος, προβλέψιμος και ότι πιέζεις τον καλεσμένο για να βγάλεις είδηση», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του απάντησε: «Κάνω πλάκα. Οι παρουσιαστές είναι άδικο να ρίχνουν το φταίξιμο στο ακουστικό για τις ερωτήσεις που κάνουν. Δεν με νοιάζει πλέον η γνώμη των άλλων. Κάποτε με στεναχωρούσε, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους».

Οι αποκαλύψεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν είναι από τους ανθρώπους που θα μπουν σε μια κόντρα. «Δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν θα απαντήσω και δεν θα στήσω κανέναν καβγά. Η εκπομπή είναι δικιά μας παραγωγή και έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε ότι θέλουμε, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις».

Η ίδια είχε όνειρο από μικρή να γίνει δημοσιογράφος και συγκεκριμένα ήρθε στην Αθήνα για να δουλέψει στα περιοδικά του Πέτρου Κωστόπουλου. «Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μου όνειρο. Να τον γνωρίσω και να δουλέψω μαζί του. Ήθελα να είμαι κομμάτι όλου αυτό, μου άρεσε το ρεπορτάζ, έχω πάει και στον πόλεμο, αλλά με τραβούσε το γράψιμο. Όμως δεν ήθελα να χτυπήσω εγώ την πόρτα, ήθελα να με φωνάξουν. Αν χτύπαγα εγώ την πόρτα ήξερα ότι θα ήμουν εκείνη που παρακαλάει», είπε χαρακτηριστικά και εξιστόρησε τον τρόπο που έφτασε στον στόχο της:

«Τότε ήταν της μόδας ο Αλβέρτος του Μονακό. Αυτός είναι ο άνθρωπος που του χρωστάω ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου. Τον έψαχναν όλοι κι εγώ είχα μια πληροφορία ότι είναι στη Χαλκιδική. Τότε που δεν υπήρχαν και τα κινητά να googlάρεις ποιος ήταν, ήξερα και δεν ήξερα πώς ήταν. Όποιος ήταν φαλακρός με γυαλιά έλεγα είναι ο Αλβέρτος. Ήταν στο Πόρτο Καράς, πήγα, έψαξα και ήξερα ότι αν του έκανα τη συνέντευξη ήταν το εισιτήριό μου. Θα την έδινα στο Down Town και θα μου έλεγαν έλα να δουλέψεις για εμάς. Πήγα με το συνεργείο του ΑΝΤ1, βρήκα μια κοπέλα, τη ρώτησα αν είναι στην ομάδα του Αλβέρτου και της λέω είμαι αυτή και της εξήγησα ότι αν του πει να κατέβει έστω και για 5 λεπτά θα μου αλλάξει τη ζωή. Του το είπε και κατέβηκε. Το πίστευα και το εννοούσα αυτό που έλεγα».

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με αφορμή τα λόγια της συναδέλφου και φίλης του αποκρίθηκε: «Αυτό το βλέπεις σε παλαιότερη γενιά δημοσιογράφων, όχι στα νέα παιδιά. Σπάνια θα μου πουν μια ωραία ιδέα, όλοι περιμένουν από εμένα να τους πω τι θα γράψουν. Με ρωτάνε μέχρι και πώς θα έρθουν στο γραφείο. Αυτό που έκανε η Νάνσυ έδειξε μια επιμονή».

Η αναφορά στον Πέτρο Κωστόπουλο

Οι δυο τους έχουν «μεγαλώσει» στα περιοδικά του Πέτρου και είχαν από έναν καλό λόγο να πουν.

«Μόλις είχα έρθει στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο και μας καλεί ο Πέτρος στο γραφείο. Κάθομαι λοιπόν κοντά σε ένα καλοριφέρ και έριξα κατά λάθος ένα μπουκάλι σαμπάνια πάνω σε κάποια πανάκριβα βιβλία του. Απλά με κοίταξε και πίστευα ότι δεύτερη μέρα δεν θα ξημερώσω. Ο μεγαλύτερος τίτλος που έχω πάρει εκεί ήταν διευθύντρια και μάλιστα σε μια περίοδο που το περιοδικό διαμόρφωνε τα πράγματα. Εγώ του χρωστάω μου έχει κάνει μόνο καλό. Με τον Θανάση δεν ζήσαμε τις τελευταίες μέρες, δεν φύγαμε ωραία αν με ρωτάς, γιατί συμβαίνουν αυτά. Έχω ζήσει τα όμορφα μαζί του, είναι συγγενής για μένα», είπε η Νάνσυ και συνέχισε ο Θανάσης:

«Και δίκαιος υπήρξε και άδικος μερικές φορές. Και μέτρο είχε και αξιοπρέπεια. Λένε ότι καμιά φορά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αυτό που θα συμβεί. Έχω καλές αναμνήσεις».

Πλέον το Down Town ανήκει στους δυο τους μετά από δημοπρασία. «Πήγαμε στο δικαστήριο για τον πλειστηριασμό, πριν πουλούσαν κάτι φούρνους και μετά τους τίτλους του περιοδικού».

«Εγώ ήμουν από τον Σεπτέμβρη του 1996 στο περιοδικό, ήταν το παιδί μας. Μιλήσαμε με τον Πέτρο και τότε πριν πάμε να το πάρουμε. Μετά έκανε κάποιες ατυχείς δηλώσεις και μετά έχουμε στείλει κάποια συναισθηματικά μηνύματα. Εγώ κάθε χρόνο, 2 Σεπτεμβρίου του έστελνα μήνυμα με ένα ευχαριστώ, όμως τα τελευταία δύο χρόνια το έχω αμελήσει», ανέφερε η Νάνσυ.

Ο Θανάσης είναι εργένης και δεν μπορεί και δεν θέλει να έχει παιδί. Από την άλλη η Νάνσυ, είναι μαζί με τον Νάσο Γαλακτερό, έχουν μια κόρη τη Σοφία, αλλά και τον γιο του Νάσου, τον Παύλο, ο οποίος συμμετέχει και στο Survivor.

«Τον γνώρισα όταν ήταν 11 ετών. Αν μας ζητήσουν να πάμε Άγιο Δομίνικο θα πάμε οικογενειακώς. Τον Νάσο τον γνώρισα στο τηλέφωνο. Τον είχα πάρει τηλέφωνο για να κάνει ένα εξώφυλλο και τότε ένιωσα ότι κάτι έγινε. Ήταν μπροστά η Χρύσλα, ο Θανάσης, ο Πάνος και η Αλεξάνδρα Τσόλκα και ξαφνικά άρχισα να παίζω με τα μαλλιά μου. Όταν μιλάω για τον Παύλο και τον Νάσο κλαίω, δεν μπορώ».