Γενέθλια για τον γιο της Δούκισσας Νομικού - Η εντυπωσιακή τούρτα

Ολόκληρη υπερπαραγωγή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον γιο της Δούκισσας Νομικού - Η εντυπωσιακή τούρτα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τόσο η αγαπημένη Δούκισσα Νομικού όσο και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης μιας και ο μεγάλος τους γιος, Σάββας έχει σήμερα τα γενέθλιά του και έτσι του ετοίμασαν μία τούρτα πραγματική υπερπαραγωγή.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που έκανε την τηλεοπτική της επιστροφή πριν από λίγο καιρό, δεν χάνει χρόνο από τις δραστηριότητες με την οικογένειά της μιας και όπως έχει δηλώσει και η ίδια στο παρελθόν, αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

Η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την φοβερή τούρτα που πήρε για τα τρίτα γενέθλια του μικρού Σάββα και όπως μπορείτε να φανταστείτε, για ακόμα μία φορά τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για τα γενέθλια του γιο της

«Χρόνια πολλά γιε μου! Υγεία και κάθε ευτυχία! Αν χαμογελάς εσύ, χαμογελώ και εγώ! Σ’αγαπώ μέχρι το διάστημα και πίσω», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δούκισσα Νομικού γιος

«Μετά το πρώτο γύρισμα είχα τύψεις»

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όταν έκανε το πρώτο γύρισμα του Super Makeover, είχε τύψεις γιατί είχε αφήσει πίσω τα παιδιά της και τον άντρα της.

H αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην οικογένειά της αλλά και στα κιλά της εγκυμοσύνης και εξήγησε, πώς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Είναι αστείο γιατί λίγο πριν μου γίνει αυτή η πρόταση με είχαν ρωτήσει και είχα πει ότι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι να γυρίσω στην τηλεόραση. Τρεις μέρες μετά χτυπάει το τηλέφωνο και μου γίνεται αυτή η πρόταση».

Ενώ συμπλήρωσε:

«Όταν συζητήσαμε με την παραγωγή πως θα είναι στημένα τα γυρίσματα, και πως τα έχουν γκρουπάρει, είναι έτσι που προλαβαίνω να δω τα παιδιά μου. Μετά το πρώτο γύρισμα γύρισα σπίτι και είχα τύψεις, με έπιασαν τα κλάματα για το πως θα το διαχειριστώ και πως θα το δεχτούν και τα παιδιά..

Είναι η πρώτη φορά που λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Εξακολουθούν βέβαια τα παιδιά και ο άντρας μου να είναι η απόλυτη προταιρεότητά μου αλλά ήθελα και να δουλέψω. Από τη δεύτερη μέρα όμως βρήκαμε τους ρυθμούς μας και τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα. Με την καραντίνα δεν έχω πάρα πολύ κοντά τους γονείς μου αλλά δόξα τω Θεό ο Δημήτρης είναι ένας πάρα πολύ καλός μπαμπάς και του έχω πολλή εμπιστοσύνη».