Νάντια Μπουλέ: Η νέα ολόσωμη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Το πιο υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: Η νέα ολόσωμη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνη της, η Νάντια Μπουλέ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία νέα υπέροχη ολόσωμη φωτογραφία στην οποία ποζάρει και δείχνου στους διαδικτυακούς της φίλους την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία ανακοίνωσε πως περιμένει κοριτσάκι, δείχνει να απολαμβάνει κάθε λεπτό από την εγκυμοσύνη της.

«Η εγκυμοσύνη είναι μια χαρούμενη εξέλιξη στη ζωή μου, η οποία σε συνδυασμό με τη δουλειά, ένιωσα ότι έπρεπε να το επικοινωνήσω εγώ και όχι να επικοινωνηθεί από μόνο του, επειδή δε θα μπορούσε να κρυφτεί. Είναι πολύ πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, είναι πολύ ιδιαίτερα τα συναισθήματα που νιώθεις, έχει όλη τη γκάμα των συναισθημάτων που μπορείς να νιώσεις.

Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι στιγμής. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό», είπε η ίδια σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες μέρες στο Pop Up.

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ

Νάντια Μπουλέ εγκυμοσύνη

Τι θα γίνει με τον ρόλο της στη σειρά Αγγελική;

Η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ γεννά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της στην σειρά του Alpha, «Αγγελική» και το κατά ποσό η ίδια θα συνεχίσει να υποδύεται την Τζένη.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στο «Καλύτερα δε γίνεται», τόσο ο ρόλος και της Τζένης, όσο και η Νάντια Μπουλέ συνεχίζουν κανονικά στη δραματική σειρά. Σύμφωνα μάλιστα με την παρουσιάστρια, η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ θα ενταχθεί κανονικά στο σενάριο, με την Τζένη να μένει έγκυος.

«Ο ρόλος της Τζένης και θα συνεχίσει στην Αγγελική και θα ενταχθεί η εγκυμοσύνη της στο σενάριο. Από ποιον θα είναι έγκυος; Από τον νόμιμο σύζυγο ή από τον εραστή Παύλο; Αυτά θα τα μάθετε στη συνέχεια παρακολουθώντας την αγαπημένη μας σειρά, Αγγελική» εξήγησε η Ναταλία Γερμανού. Μάθετε πρώτοι όσα θα γίνουν στη σειρά.