Γέννησε η Emma Stone

Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γέννησε η Emma Stone

Για πρώτη φορά μαμά έγινε η Emma Stone, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της Dave McCary.

Η 32χρονη πρωταγωνίστρια του La La Land και βραβευμένη με Όσκαρ γέννησε το Σάββατο 13 Μαρτίου αλλά δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί το φύλο του μωρού.

Σε όλη τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης άλλωστε διατήρησε χαμηλούς τόνους και η επιβεβαίωση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί ήρθε όταν πια ήταν έτοιμη να γεννήσει. Η Emma Stone είναι από τις ηθοποιούς που έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα.

Μόλις τον Δεκέμβριο του 2018 άρχισε να μιλά σε συνεντεύξεις τις για προσωπικούς στόχους. Είχε ήδη γίνει γνωστή η σχέση της με τον Dave McCary να γίνεται σοβαρή. Άρχισαν να βγαίνουν τον Οκτώβριο του 2017. Αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2019 και τον Σεπτέμβριο του 2020 πηγές επιβεβαίωσαν τον μυστικό τους γάμο. Γέννησε και η Emily Ratajkowski και ανέβασε τη πρώτη φωτογραφία με το μωρό της!

 Γέννησε η Emma Stone

Ποια είναι η Emma Stone

Η Έμιλι Τζιν Στόουν (αγγλικά: Emily Jean "Emma" Stone, 6 Νοεμβρίου 1988) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός. Η Στόουν ήταν μέλος του καστ της τηλεοπτικής σειράς Drive, ενώ έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην κωμωδία Superbad (2007). Συμμετείχε στις ταινίες The House Bunny (2008) και Ghosts of Girlfriends Past (2009). Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε στις ταινίες Zombieland και Paper Man το 2009.

Το 2010, η Στόουν έδωσε τη φωνή της στο χαρακτήρα Mazie της ταινίας Marmaduke και πρωταγωνίστησε στην κωμωδία Εύκολη...κατά Λάθος σε ένα ρόλο που της χάρισε μια υποψηφιότητα για το βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερης Ηθοποιού (σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ). Το 2012 υποδύθηκε την Γκουέν Στέισι στην ταινία The Amazing Spider-Man, η οποία αποτελεί ένα αυτόνομο κεφάλαιο στη σειρά ταινιών Spider-Man και ακολουθεί την ιστορία από την αρχή. Το 2017 κέρδισε το Όσκαρ, το BAFTA και τη Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου σε κωμωδία ή μιούζικαλ για την ερμηνεία της στο La La Land.