Ανανεώνει το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια

Κρατάει το Ρουκ Ζουν και αναλαμβάνει ακόμα ένα ρόλο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανανεώνει το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια

Στον ΑΝΤ1 φαίνεται να βρίσκονται… σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς θέλουν ένα προς ένα να «σβήσουν» όλα τα «μέτωπα», τα οποία αφορούν πρόσωπα του σταθμού, που διαθέτουν ρόλο πρωταγωνιστή, όπως και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η γνωστή παρουσιάστρια, άλλωστε, βλέπει το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου να λήγει τον Ιούνιο και οι δύο πλευρές συζητούν για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Όπως ανέφερε η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η Ζέτα αναμένεται να μείνει στον ΑΝΤ1 για δύο ακόμη χρόνια, εξαργυρώνοντας την απόλυτη επιτυχία της.

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ

Η εκπομπή «Ρουκ Ζουκ», άλλωστε, κυριαρχεί στη μεσημεριανή ζώνη, με τη Μακρυπούλια να έχει αποδειχθεί ιδανική για το ρόλο της παρουσιάστριας στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι, που πολλές φορές ξεπερνά το 20% στο δυναμικό κοινό. Κάπως έτσι, η διάθεση του σταθμού για ανανέωση είναι δεδομένα και μέχρι το 2023 είναι βέβαιο, ότι θα παρακολουθούμε την εντυπωσιακή ξανθιά στο ρόλο αυτόν, χωρίς να αποκλείεται να συμμετάσχει και σε άλλα πρότζεκτ, με ενδεχόμενη παρουσία σε σειρά.

Με τον ΑΝΤ1 πέρα από τη Ζέτα Μακρυπούλια ανανεώνει και η Μαρία Μπεκατώρου

Έκτακτες είναι οι εξελίξεις με τη Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1, αφού το συμβόλαιό της ολοκληρώνεται με το σταθμό και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές για το ποιο θα είναι το μέλλον της παρουσιάστριας.

Τα νέα για την ίδια φαίνεται να είναι θετικά, αφού πρόθεση του καναλιού του Αμαρουσίου είναι να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και δεν αποκλείεται σύντομα, όπως αναφέρει η «Real News», να ανακοινωθεί η ανανέωση. Η παρουσιάστρια, κάπως έτσι, ενδέχεται να ολοκληρώσει και δεκαετία στον ΑΝΤ1, αφού για πρώτη φορά είχε δεχθεί πρόταση το 2013, όταν και παρουσίασε το «Your Face Sounds Familiar».

Μαρία Μπεκατώρου ΑΝΤ1

Οριστικές εξελίξεις δεν υπάρχουν ακόμη, αλλά η Μπεκατώρου φαίνεται πως θα συνεχίσει κανονικά με το σταθμό, μελετώντας ήδη μαζί του πρότζεκτ, όπου μπορεί να συμμετάσχει. Ένα από αυτά, μάλιστα, αφορούν την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση.