Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Jason Derulo

Η σύντροφος του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μετά το party της ένωσης του Survivor 4

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Jason Derulo

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες από τώρα ο Jason Derulo, οποίος διασκέδασε τους παίκτες του Survivor Ρουμανίας, Ελλάδας και Τουρκίας.

Την ανακοίνωση έκανε ο 31χρονος τραγουδιστής, αλλά και η σύντροφος του με τα πιο γλυκά στιγμιότυπα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η 26χρονη σύντροφος του μουσικού, Jena Frumes δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή κοινή τους φωτογραφία μετά το party της ένωσης και πριν προβληθεί στις οθόνες μας ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός.

Να σημειώσουμε πως ο Jason Derulo γνώρισε την αγαπημένη του στο γυμναστήριο λίγο πριν την πανδημία. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν λίγο αργότερα.

Jason Derulo πατέρας

Λίγα λόγια για τον Jason Derulo

Eίναι Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, στιχουργός και χορευτής. Η μουσική του μπορεί να χαρακτηριστεί ποπ και urban. Εντάσσεται στους καλλιτέχνες που κυριαρχούν στο ραδιόφωνο και είναι πλέον από τους πιο καταξιωμένους και εμπορικούς καλλιτέχνες της εποχής. Πριν το ξεκίνημα της καριέρας του είχε γράψει τραγούδια για καλλιτέχνες όπως ο Pitbull, o Lil Wayne, o Sean Kingston, ο Pleasure P. και ο P. Diddy. Έντεκα από τα κομμάτια του έφτασαν το "Top 10" (την δέκατη θέση) στο "Top 40 charts", από τα οποία τα τέσσερα ήρθαν στην πρώτη θέση.

Είναι γεννημένος στις 21 Σεπτεμβρίου του 1989 στο Μίραμαρ της Φλόριντα. Είναι 1.84μ., 78 κιλά και πολύ αθλητικός. Έχει έναν αδερφό τον Joel Deslouleaux και μια αδερφή την Kim Desrouleaux. Η θρησκεία του είναι η καθολική. Οι γονείς του είναι χαϊτιανοί. Σπούδασε στο American Musical and Dramatic Academy (μουσική και δραματική ακαδημία) της Νέας Υόρκης, ενώ από μικρός παρακολουθούσε μαθήματα σε σχολές τεχνών της Φλόριντα. Δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής από το 2006.

Jason Derulo Survivor

Άρχισε να κάνει το ντεμπούτο του τραγουδιστικά, όταν υπέγραψε με την Warner Bros/ Beluga Heights, αφού μέχρι το 2009 έγραφε στίχους. Έγινε γνωστός το καλοκαίρι αυτής της χρονιάς με το κομμάτι "Whatcha say" που παίχτηκε στη σειρά California Teens και στο Saturday Night Live, στην Αμερική, ανεβαίνοντας πολύ ψηλά στα charts όπως του Καναδά, της Αυστραλίας, της Ελβετίας και της Σουηδίας. Τα άλλα δυο κορυφαία του κομμάτια ήταν το "In my head" και "Don't wanna go home".