Σταμάτης Σπανουδάκης: «Το να βγαίνω με μαστίγιο κι σορτς ως ότι γαμ@@ε και δέρνουμε, δεν είναι άντρας»

«Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους, έχω με τους οργανωμένους που πηγαίνουν να επιβάλουν μια άποψη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταμάτης Σπανουδάκης: «Το να βγαίνω με μαστίγιο κι σορτς ως ότι γαμ@@ε και δέρνουμε, δεν είναι άντρας»

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω , που προκαλεί μεγάλες συγκινήσεις, βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Σπανουδάκης και τοποθετήθηκε για την ομοφυλοφιλία και ποια έκφανσή της δεν του αρέσει.

Όπως λοιπόν σχολίασε δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, αλλά με εκείνους που πηγαίνουν να επιβάλουν μια άποψη.

«Οι καλύτεροι φίλοι μου κι αισθανόμουν άνετα με ομοφυλόφιλους. Στο Παρίσι ζούσα με φίλο μου ομοφυλόφιλο, εγώ δεν ήμουν. Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον αυτών των ανθρώπων ή εναντίον του Μάνου Χατζηδάκη ή του Βασίλη Φωτόπουλο που ξέρω ότι ήταν.

Είναι 100% άντρες στην συμπεριφορά τους και πολλές φορές περισσότερο από εμάς αλλά το να βγαίνω στην πλατεία Συντάγματος με ένα μαστίγιο κι ένα σορτς ως άντρας ότι γ…ε και δέρνουμε, δεν είναι αυτό άντρας. Το κάνουν γιατί θέλουν να ενοχλήσουν.

Ξέρω ότι έχουν υποστεί τα πάνδεινα, ότι τους κοροϊδεύαν και στις ελληνικές ταινίες και λοιπά. Δεν έχω τίποτα μαζί τους, έχω με τους οργανωμένους που πηγαίνουν να επιβάλουν μια άποψη, όπως και με τους πολιτικούς που τρέχουν σε όλες τις παρελάσεις για να κάνουν τους προοδευτικούς», ανέφερε.

Αυτό είναι το βιογραφικό του σπουδαίου συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη

  • Ο Σταμάτης Σπανουδάκης γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1948 στη Νέα Ιωνία
  • Ανήκει στο Ζώδιο του Τοξότη
  • Ήταν από εύπορη οικογένεια και ο πατέρας του ήταν πολιτικός μηχανικός
  • Με τη σύζυγο και σύντροφο της ζωής του μέχρι σήμερα, τη Ντόρη γνωρίστηκαν στο σχολείο
  • Στα 17 του έφυγε από το σπίτι, ζούσε παίζοντας μπάσο και πλήκτρα σε νυχτερινά κέντρα και έμενε σε σπίτια φίλων του. Εκεί γνώρισε αρκετούς μουσικούς ανάμεσά τους ο Λουκάς Σιδεράς, ντράμερ του συγκροτήματος Aphrodite ‘s Child, με τον οποίο πήγαν μαζί στο Παρίσι. Εκεί έφτιαξαν ένα συγκρότημα με το όνομα Eros

Σταμάτης Σπανουδάκης Ενώπιος Ενωπίω βιογραφικό

  • Έχει συνεργαστεί με επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές (Ντέμης Ρούσσος, Ελένη Βιτάλη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λευτέρης Ζέρβας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Πάριος, Βασίλης Σαλέας, Γιάννης Κούτρας, Μιχάλης Δημητριάδης, Ηλέκτρα, Πέτρος Γαϊτάνος, Ιροντίνα, Άνεμος)
  • Έχει επίσης συνθέσει μουσική για πολλές επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες στην Ελλάδα, τη Γερμανία και την Ιταλία, καθώς και μουσική για το θέατρο και την τηλεόραση, με την πρώτη κινηματογραφική συνεργασία του το 1974
  • Διαθέτει δικό του στούντιο, όπου ηχογραφεί τη μουσική του, όντας όχι μόνο συνθέτης αλλά και στιχουργός, ενορχηστρωτής, παραγωγός, εκτελεστής, αλλά και ηχολήπτης
  • Έχει τη δική του ιστοσελίδα www.stamatisspanoudakis.com
  • Έχει δικό του κανάλι στο Youtube