Στέλλα Κονιτοπούλου: «Δεν τηρούνται οι αποστάσεις, ένας στο σούπερ μάρκετ κόλλησε επάνω μου»

«Δεν ξέρω βαριούνται οι υπάλληλοι, έχουν κουραστεί;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέλλα Κονιτοπούλου: «Δεν τηρούνται οι αποστάσεις, ένας στο σούπερ μάρκετ κόλλησε επάνω μου»

Η Στέλλα Κονιτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΡΤ Fm και στον Λάζο Μαντικό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε ένα περιστατικό στο σούπερ μάρκετ εν μέσω κορωνοϊού την ώρα που τα κρούσματα δεν λένε να πέσουν, που την εξόργισε.

«Με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια έχω διαχειριστεί το οικονομικό μου πρόβλημα. Έχω έναν σύζυγο που είναι πάντα δίπλα μου γιατί με στηρίζει οικονομικά και ηθικά. Εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε ανάγκη να εξωτερικεύσουμε την ψυχή μας, αυτό που νιώθουμε και να γίνουνε ένα με τον κόσμο. Αυτό τώρα έχει κοπεί και νιώθω όταν γίνει αυτό θα γίνει πανικός !»

«Έχω κάνει το κουμάντο μου γιατί δουλεύω από πολύ μικρό κορίτσι. Αλλά όχι να μπορώ να ζήσω για πάντα. Εμείς οι τραγουδιστές του νησιωτικού τραγουδιού δεν πληρωνόμαστε τόσο καλά όσο οι λαϊκοί τραγουδιστές. Οι λαϊκοί τραγουδιστές επειδή φέρνουν περισσότερα λουλούδια κάνει κατάσταση που λέμε. Τα φέρνει για να τα πάρει! Σε εμάς δεν είναι έτσι. Στα πανηγύρια δεν είναι με χαρτούρες όπως παλιά που τα πετούσαν, δεν μπορώ να τα υποστηρίξω πλέον από δύναμη. Δεν μπορώ να τραγουδάω ώρες».

Στέλλα Κονιτοπούλου συνέντευξη κορωνοϊός

«Όταν θα έρθει η σειρά μου θα δω αν θα το κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Έχω έναν φόβο το ότι έχει γίνει πολύ γρήγορα. Όμως αν πρέπει να το κάνουμε όλοι θα το κάνω και εγώ για να γυρίσουμε στην καθημερινότητά μας»

«Δύναμη χρειάζεται και κουράγιο για να ξεπεράσουν τον κορωνοϊό και να προσέχουν. Πάντα πρόσεχα, αλλά τώρα περισσότερο. Φοράω διπλή μάσκα, έχω μαντηλάκια. Με το που μπαίνω στο αυτοκίνητό μου απολυμαίνω το τιμόνι μου, τις ταχύτητες»

«Στα σούπερ μάρκετ δεν τηρούνται αποστάσεις. Δεν ξέρω βαριούνται οι υπάλληλοι, έχουν κουραστεί; Δεν ξέρω! Ενώ έπρεπε να τηρηθούν οι αποστάσεις στην ουρά είχε έρθει ένας και είχε κολλήσει πάνω μου. Του έκανα παρατήρηση και μου είπε έχετε δίκιο συγνώμη και μετά πάλι από λίγο ήρθε δίπλα μου. Δεν το καταλαβαίνουν αυτό; Πρέπει να προσέχουμε. Δεν νομίζω ότι κατάλαβε ποια είμαι, δεν με αναγνωρίζουν με την διπλή μάσκα».

Λίγα λόγια για την ταλαντούχα Στέλλα Κονιτοπούλου

H Στέλλα Κονιτοπούλου γεννήθηκε και έζησε στη Νάξο μέχρι τα έξι της χρόνια. Κατάγεται από την οικογένεια των Κονιτοπουλέων. Η μητέρα της είναι η τραγουδίστρια του νησιώτικου τραγουδιού, Αγγελική Κονιτοπούλου. Δίπλα της, η Κονιτοπούλου γνώρισε και αγάπησε το ελληνικό τραγούδι, γεγονός που την οδήγησε σε ηλικία οκτώ ετών στην εγγραφή της στο Εθνικό Ωδείο. Στα 16 της αποφοίτησε, αφού σπούδασε ορθοφωνία, σολφέζ και τραγούδι.

Στέλλα Κονιτοπούλου βιογραφικό

Η Κονιτοπούλου έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, ενώ έχει διαγράψει και τη δική της επαγγελματική πορεία στο χώρο του νησιώτικου τραγουδιού.

Από τα 13 της χρόνια εμφανιζόταν ζωντανά σε μουσικό στέκι της εποχής μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της.

Στην ηλικία των 15 ετών συμμετείχε για πρώτη φορά σε δίσκο, συγκεκριμένα στο Νησιώτικα Νο1 του Γιάννη Πάριου.

Έχει λάβει διάφορες βραβεύσεις. Έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα, ενώ έχει τραγουδήσει και στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Κύπρο και την Αμερική.