"Σκάλωσε" η Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε - «Πήγαινε να αλλάξεις»

«Ο άλλος λέει θα απολυθώ» - Ξέσπασαν όλοι στα γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Λίγο μετά την έναρξη του Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου "σκάλωσε" μόλις είδε την δημοσιογράφο και συνεργάτιδα της, Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής.

Για αυτό η Καινούργιου σκάλωσε στον αέρα του Ευτυχείτε

Και αυτό γιατί φορούσαν ακριβώς το ίδιο χρώμα στα ρούχα τους. Η παρουσιάστρια θέλει πριν βγει αέρα να είναι όλα αρμονικά φτιαγμένα στην εκπομπή, και αυτό δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο, πάντα ωστόσο με χιούμορ.

Καινούργιου Ευτυχείτε

Η Έλενα Πολυκάρπου λοιπόν ξαφνιάστηκε και η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Δεν έχω εγώ τέτοια κολλήματα», με την δημοσιογράφο να της απαντάει «Ο άλλος λέει θα απολυθώ…».

Αφού η παρουσιάστρια λοιπόν προλόγισε όσα θα δούμε στην εκπομπή της στη συνέχεια είπε αστειευόμενη «Πάμε σε διαφημίσεις και...Έλενα πήγαινε να αλλάξεις..». Ενώ, νωρίτερα ξέσπασε για μηνύματα που δέχεται.

Κατερίνα Καινούργιου: «Γράφανε για μένα ότι έκλαιγα πάνω σε ένα νυφικό γιατί με παράτησε ο σύντροφός μου»

Το πρωί της Τετάρτης, η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε μέσω Skype στην εκπομπή της την Έλενα Κρεμλίδου και με αφορμή τις ανυπόστατες φήμες που κυκλοφόρησαν για εκείνη μετά το Survivor, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως ανά καιρούς έχουν γραφτεί τέρατα και για εκείνη.

Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει την Έλενα Κρεμλίδου να ηρεμήσει με τις φήμες που κυκλοφόρησαν για εκείνη, εξηγώντας της πως για όλους γράφονται φήμες. Μάλιστα η παρουσιάστρια έδωσε και μερικά σχετικά παραδείγματα.

«Γενικά μη πιστεύετε όλα αυτά που διαβάζετε. Έλενα μου, κάθε εβδομάδα αλλά κάθε εβδομάδα το τι γράφεται για μένα σε αντίστοιχα… Τη μία ότι έκλαιγα πάνω σε ένα νυφικό γιατί με παράτησε ο σύντροφός μου, την άλλη ότι δεν με ήθελαν και με πέταξαν από το σπίτι, ότι είχα κορωνοϊό και με πέταξαν από την πολυκατοικία. Το τι τέρατα και σοβαρά πράγματα γράφονται…

Μη δίνετε σημασία! Ξέρετε πολύ καλά και είστε έξυπνοι τι υφίσταται και τι υφίσταται. Κάποια πράγματα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κακεντρεχή απίστευτα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.