Παντρεύεται η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη - Έδειξε το μονόπετρο στον αέρα του Ευτυχείτε

Στραβωθήκαμε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύεται η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη - Έδειξε το μονόπετρο στον αέρα του Ευτυχείτε

Χαρές και χαμόγελα σκόρπισε με την εμφάνισή της στο πλατό των Κου Κου η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη το πρωί της Δευτέρας, αφού ανακοίνωσε πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Σπυριδούλα έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο MasterChef και ζει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της, εδώ και αρκετά χρόνια.

«Όλα τα ζευγάρια περνάνε προβλήματα, αλλά τα ξεπερνάνε όταν υπάρχει αγάπη. Όταν φύγει ο κορωνοιος θα βάλουμε μπροστά τον γάμο μας. Είναι η ανανέωση που είπα. Λάθη κάνουμε πάρα πολλά. Επίσης έρχονται στιγμές στη ζωή που σου δείχνουν ποιοι είναι δίπλα σου και ποιοι δεν είναι» σχολίασε με νόημα η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Το μονόπετρο της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη

Η ανάρτησή της μετά το θάνατο του πατέρα της

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η γνωστή σε όλους πρώην παίκτρια του MasterChef, που κατάφερε να φτάσει πάρα πολύ μπροστά και να είναι μία από τους φιναλίστ του παιχνιδιού, εδώ και αρκετό καιρό βιώνει μία από τις πιο θλιβερές περιόδους της ζωής της, καθώς ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και τους άφησε όλους μετέωρους και γεμάτους πόνο.

Λίγο καιρό μετά το δυσάρεστο συμβάν, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε η Σπυριδούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε πως βρίσκεται στο πατρικό της στο Βόλο μαζί με την οικογένειά της.

Ο πατέρας της Σπυριδούλας, Λευτέρης Καραμπουτάκης, "εφυγε" σε ηλικία 54 ετών, ενώ πληροφορίες λένε πως καθώς παλιότερα διατηρούσε τσιπουράδικα στη Νέα Ιωνία, εμφύσησε την αγάπη για την κουζίνα στην κόρη του.

Στην ανάρτηση της Σπυριδούλας βλέπουμε πως ευχαριστεί όσους ακολούθους της της στέλνουν λόγια συμπαράστασης σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

 Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ανάρτηση μήνυμα