Κανείς δεν αναγνώρισε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κανείς δεν αναγνώρισε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Οικοδέσποινα όλης της υφηλίου την προηγούμενη εβδομάδα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο των ευχών που έστειλαν οι ξένοι ηγέτες στην Ελλάδα, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αρκετά ευδιάθετη, το YOU τη συνάντησε στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, σε μια ανάπαυλα μετά τον διήμερο εορτασμό, μαζί με τον σύντροφό της, δικηγόρο και πρώην σύμβουλο Επικρατείας, Παύλο Κοτσώνη, που, βέβαια, βρισκόταν στο πλευρό της σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Νέες φωτογραφίες της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Κατερίνα Σακελλαροπούλου νέο τεύχος YOU

Αξίζει να σημειωθεί πως, για πρώτη φορά, ήταν δίπλα της και στη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα, και συγκεκριμένα στην εξέδρα των επισήμων, απ' όπου παρακολούθησε τα τεκταινόμενα σε έντονο κλίμα συγκίνησης, με την Πρόεδρο να δακρύζει στην πορεία. Στην έξοδο της περασμένης Κυριακής, το ζευγάρι περπάτησε χέρι-χέρι στο κέντρο της Αθήνας, θέλοντας να απολαύσει μερικές ιδιωτικές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κατευθύνθηκε προς την Πλάκα, όπου και χάθηκε από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τα βλέμματα στον «Πρώτο Κύριο»

Λάτρεις των ταξιδιών (τουλάχιστον πριν τον Covid), της φύσης και του... νόμου. Πολλά ενώνουν την πρώτη Ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον σύντροφό της, που βρέθηκε για πρώτη φορά στα φώτα της δημοσιότητας μετά την ορκωμοσία της. Πρώην δικαστής και νυν δικηγόρος με έδρα στις Βρυξέλλες, ταίριαξε αμέσως με την, επίσης δικαστή και νομικό στο επάγγελμα, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Το γεγονός πως δεν έχουν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου έγινε αντικείμενο κριτικής, όμως δεν αντιδρούν στα κακόβουλα σχόλια, αλλά συνεχίζουν να χαίρονται την σχέση τους με διακριτικό τρόπο.

Περισσότερο υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα