Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η αναφορά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι»

«Μου μαγειρεύει και τρώω πολύ καλά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η αναφορά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι»

Η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες, Χρύσα Μιχαλοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένη και αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, εννοώντας πάντα τον κριτή του MasterChef και σπουδαίο σεφ είπε:

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά, φανταστικά και υπάρχει και άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω πολύ καλά»,.

Η Χρύσα κάνει εκπομπή στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, samano radio. «Είναι CEO, εκείνος είναι εκεί και μπήκα κι εγώ. Μου αρέσει πολύ το ραδιόφωνο, είναι ένας ωραίος τρόπος επικοινωνίας», σχολίασε.

Λίγα λόγια για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

O γνωστός σεφ όταν ήταν μικρός δεν είχε σκεφτεί καθόλου να γίνει μάγειρας. Η συνάντηση που είχε με έναν φίλο του, ο οποίος εκείνη την περίοδο φοιτούσε σε σχολή μαγειρικής, του έδωσε το κίνητρο ώστε να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Τελικά, δεν ολοκλήρωσε την σχολή ποτέ.

Η πρώτη του δουλειά ήταν στο εστιατόριο Semiramis που είχε ο Γιάννης Λουκάκος και ο οποίος είναι ο "μαγειρικός μπαμπάς" του, όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει. Στην συνέχεια, μετακόμισε στο Λονδίνο όπου δούλεψε σε εστιατόριο του σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος σύντροφος

Όπως έχει δηλώσει, τα πράγματα εκεί ήταν πολύ δύσκολα για αυτόν. Το πρώτο του αστέρι michellen το πήρε μαζί με τον Jerom Seres. Εργάστηκε και στο εστιατόριο Aleria. Σήμερα δουλεύει στο Feedέλ Urban Gastronomy.

Ο Κουτσόπουλος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef Greece, όπου από το 2018 συμμετέχει ως κριτής αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ωστόσο, συμμετείχε στον διαγωνισμό από την πρώτη σεζόν, ως Food and Beverage Manager.