Φωτεινή Ντεμίρη: Η ερώτηση του Λιάγκα που την εξόργισε - «Θα τον έφτυνα!»

«Θα του έλεγα ντροπή του!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωτεινή Ντεμίρη: Η ερώτηση του Λιάγκα που την εξόργισε - «Θα τον έφτυνα!»

Το πρωί της Τετάρτης, η Φωτεινή Ντεμίρη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να της κάνει μια ερώτηση, η οποία φάνηκε να προκάλεσε τον εκνευρισμό της.

Η αγαπημένη ηθοποιός διηγήθηκε την προσωπική της ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν φοιτήτρια, ήθελα να μαζέψω κάποια λεφτά, να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς να το ξέρουν οι δικοί μου και ήθελα να συμπληρώσω κάποια χρήματα. Ψάχνοντας να βρω ευκαιριακή δουλειά, έπεσα σε πολλές περιπτώσεις. Σε μία από αυτές, υποτίθεται για βοηθός γραμματέα, ο άνθρωπος αυτός μου την έπεσε πολύ άσχημα σε έναν χώρο απομονωμένο. Έτρεμα σαν το ψάρι. Ήταν την πρώτη μέρα που με προσέλαβε.

Φωτεινή Ντεμίρη ερώτηση του Λιάγκα που την εξόργισε

Έμεινα όλη τη μέρα μαζί του και αργά το βράδυ που είχε σουρουπώσει, σε ένα απομονωμένο μέρος, μου την έπεσε. Άρχισα να λέω ότι σπουδάζω νομική και η συγκάτοικός μου ξέρει που βρίσκομαι, για να τον κάνω να φοβηθεί. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία, δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο, ήμουν πολύ προστατευμένη στο σπίτι μου. Έφυγα, το είπα στη συγκάτοικό μου όταν γύρισα στο σπίτι και μετά δεν το ξανασυζήτησα. Με είχε ταράξει πάρα πολύ και δεν μπορούσα να μιλήσω γι’ αυτό στην αρχή» κατέληξε.

Αναφορικά με τις καταγγελίες, η Φωτεινή Ντεμίρη τόνισε: «Αυτά που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα με έχουν σοκάρει. Δεν ήξερα το μέγεθος. Είχα ακούσει φευγαλέα κάποια πράγματα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι συνέβαιναν όλα αυτά. Μου ήταν αδιανόητο! Έχω μείνει άφωνη! Έχω σοκαριστεί»!

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε τι θα έκανε αν ερχόταν πρόσωπο με πρόσωπο με ένα από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα, με την ίδια να ξεσπά: «Θα του έλεγα ντροπή του! Θα τον έφτυνα! Θα απέστρεφα τον πρόσωπό μου! Τι να πεις σε ένα τέτοιο άνθρωπο»;

Λίγα λόγια για την Φωτεινή Ντεμίρη

Η Φωτεινή Ντεμίρη ( Πάτρα, 2 Σεπτεμβρίου 1960) είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου της τηλεόρασης και του κινηματογράφου

Γεννήθηκε στην Πάτρα ενώ η καταγωγή της είναι από τους Λούσους Καλαβρύτων. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Χάρη Γρηγορόπουλο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: την Μαρίνα (γενν. 1996) και τον Τίτο (γενν. 1998). Έγινε ευρύτερα γνωστή ως Κανέλλα στη σειρά Το καφέ της Χαράς.