Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το τηλεφώνημα που είχε από την Αμερική και την αναστάτωσε

«Έχω σκάσει, με πήραν από την Αμερική να πάω να....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το τηλεφώνημα που είχε από την Αμερική και την αναστάτωσε

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως της τηλεφώνησαν από την Αμερική, προκειμένου να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Η Μπέσσυ Αργυράκη και ο σύζυγός της, Λευτέρης Νικόλιζας αποφάσισαν να το κάνουν, και αμέσως μετά τον εμβολιασμό η κάμερα του «Pop up» τους συνάντησε, με το ζευγάρι να αναφέρει πως είναι υπέρ των εμβολίων.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με την ομάδα της αλλά και τους τηλεθεατές το τηλεφώνημα που είχε από την Αμερική. Ωστόσο, η Ηλιάνα δεν μπορεί να ταξιδέψει γιατί θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα. Για τον λόγο αυτόν ανακοίνωσε πως θα κάνει το εμβόλιο στην Ελλάδα όταν έρθει η σειρά της.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Έχω σκάσει. Με πήραν από την Αμερική να πάω να κάνω το εμβόλιο. Ότι είμαστε έτοιμοι για τη δική μου ηλικία. Άστο, θα περιμένω στην Ελλάδα να το κάνω του χρόνου. Δε μπορώ να πάρω άδεια να πάω, γιατί πρέπει να μπω σε καραντίνα» ενώ πριν μερικές μέρες η Ηλιάνα ανέφερε και μερικά οικονομικά προβλήματα που είχε όσο έμενε στην Αμερική.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμβόλιο κορωνοϊού

Στο μεταξύ, η Χριστίνα Αλούπη και ο Κωνσταντίνος Κέφαλος έκαναν το εμβόλιο του κορωνοϊού

Η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγος της Κωνσταντίνος Κέφαλος έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού πριν από μερικές ώρες.

Η γνωστή παρουσιάστρια η οποία μένει πλέον στην Αμερική με την οικογένεια της αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο της Pfizer και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Χριστίνα Αλούπη πήγε στο νοσοκομείο μαζί με τον σύζυγό της και έναν από τους δύο γιους της, ο οποίος μάλιστα πριν λίγο καιρό ήταν στο νοσοκομείο. Η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες, από τη στιγμή που τους χορηγούνταν το εμβόλιο.

Η Χριστίνα Αλούπη φάνηκε αρκετά ενθουσιασμένη και δήλωσε πως η ημέρα που έκανε το εμβόλιο ήταν η καλύτερη του 2021, με την ίδια να περνάει το δικό της ενθαρρυντικό μήνυμα.

Χριστίνα Αλούπη εμβόλιο του κορωνοϊού

Χριστίνα Αλούπη έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού