Γιώργος Λιάγκας: «Η Μενεγάκη και ο Πατζόπουλος πρόκειται να αφήσουν το σπίτι τους στα Μελίσσια»

Η αποκάλυψη που έκανε για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Λιάγκας: «Η Μενεγάκη και ο Πατζόπουλος πρόκειται να αφήσουν το σπίτι τους στα Μελίσσια»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το νέο βήμα που πρόκειται να κάνει η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος.

Κατά την διάρκεια του Πρωινού, ο παρουσιαστής ανέφερε πως το ζευγάρι θα αφήσει το σπίτι τους στα Μελίσσια και θα μετακομίσουν στο σπίτι Κηφισιάς, μόλις οι εργασίες ολοκληρωθούν, όπως σας έχουμε ήδη πει μέσα από το αποκλειστικό στο You!

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε επίσης πως στο σπίτι θα ζει το ζευγάρι μαζί με τα τρία κορίτσια, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, ενώ ο Άγγελος πρόκειται να ταξιδέψει στην Μεγάλη Βρετανία για σπουδές.

Στο μεταξύ, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο MEGA με χρυσό συμβόλαιο

Ένα χρόνο άντεξε μακριά από την τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη, αφού σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, επιστρέφει και συγκεκριμένα στο MEGA με χρυσό συμβόλαιο.

Όπως ειπώθηκε οι δικηγόροι της είναι έτοιμοι να υπογράψουν, αφού οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα. Μάλιστα, το συμβόλαιο αναμένεται να είναι για 2+2 χρόνια.

Όσο για την εκπομπή, αναμένεται να αναλάβει ξανά την αγαπημένη της ζώνη, 1 με 3 το μεσημέρι. Ενώ, από την πλευρά του το κανάλι θα ήθελε να αναλάβει και την πρωινή ζώνη του σταθμού, που τώρα ανήκει στην Δανάη Μπάρκα.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, η Ελένης Μενεγάκη θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη και μέσα σε αυτή θα ενταχθεί ενότητα μαγειρικής.