Μελίνα Μακρή: «Ο άνδρας μου άλλαξε δουλειά και αποξενωθήκαμε»

«Πέρασα μεγάλη μοναξιά στο lockdown...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μελίνα Μακρή: «Ο άνδρας μου άλλαξε δουλειά και αποξενωθήκαμε»

Το πρωί της Τετάρτης, η Μελίνα Μακρή μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από τους Vegas, αλλά και στην πανδημία.

Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Πέρασα μεγάλη μοναξιά στο lockdown. Ο άνδρας μου δουλεύει κι εγώ σπίτι, πήρα πέντε κιλά. Έκανα συνεδρίες με την ψυχολόγο μου. Ο άνδρας μου άλλαξε δουλειά και αποξενωθήκαμε από εκεί που ήμασταν συνέχεια μαζί», είπε αρχικά η Μελίνα Μακρή.

Η Μελίνα Μακρή, που σίγουρα ξέρετε και ποιος είναι ο αδερφός της, αναφορικά με τους Vegas δήλωσε: «Έφυγα από τους Vegas σε ένα διάστημα που ήταν ουδέτερο. Δεν ήταν κάτι που τους ήρθε σοκ. Πέρασα από δύσκολες καταστάσεις φεύγοντας, δεν ήταν εύκολο, μπορώ να πω ότι έφαγα τα μούτρα μου. Δεν είχα πρόταση για το YFSF All Star, όμως, δεν το θεωρώ άδικο. Πιστεύω ότι έκαναν τις καταλληλότερες επιλογές».

Μελίνα Μακρή σχέση με τον άντρα της στο lockdown

Μελίνα Μακρή: Η εξομολόγηση για τα εφηβικά χρόνια - "Έίχα μια ροπή στα αρνητικά συναισθήματα"

Η Μελίνα Μακρή προέβη σε μια σπάνια εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια με αφορμή το γράμμα που παρέλαβε στην εκπομπή Γράμμα για Εσένα. Μίλησε για την δύσκολη εφηβεία και την βοήθεια του ψυχολόγου.

"Είχα δύσκολη εφηβεία. Ήμουν πολύ μελαγχολικό άτομο, πολύ κλειστή, πολύ ντροπαλή. Δεν είχα αρκετούς φίλους. Πήγαινα στο σπίτι και έλεγα στη μάμα μου πως θέλω να κάνω φίλους, αλλά ήμουν τόσο κλειστή και ντροπαλή. Ένιωθα απομονωμένη.

Με τους συμμαθητές μου ήμουν πολύ ντροπαλή, είχα μία φίλη και πάντα το παράπονο μου ήταν πως δεν είχα αρκετούς φίλους. Με απέφευγαν τα άλλα παιδιά γιατί ήμουν και γω φοβισμένη απέναντι τους οπότε δεν ήμουν κοινωνική. Στην εφηβεία αυτό μου έσκασε ίσως μαζί με τις ορμόνες και γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα κάθε μέρα. Μου το λέει ακόμα η μαμά μου".

Στη συνέχεια προσέθεσε πως "είχα μέσα μου μια ροπή προς τα αρνητικά συναισθήματα. Αυτό το πάλεψα αργότερα με ψυχολόγο. Έκανα θεραπεία πέντε χρόνια και είμαι ένα αρκετά θετικό άτομο πλέον θέλω να πιστεύω".

Το γράμμα που δέχθηκε έκλεινε με τη φράση "Μελίνα μου έμαθες να μη φοβάμαι και να ονειρεύομαι με ανοιχτά μάτια" και με αφορμή αυτό, η Μελίνα εξομολογήθηκε πως είχε πέσει και εκείνη θύμα εκφοβισμού. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι:

"Αυτό το γράμμα θα μπορούσα να το έχω γράψει εγώ όταν ήμουν έφηβη. Τώρα στο λέω και συγκινούμαι. Γιατί ήμουν ένα φοβισμένο παιδί. Στο σχολείο αντιμετώπιζα bullying και σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλω να θυμάμαι. Ήταν αρκετά δύσκολο συναισθηματικά, λεκτικό bullying που είχε γίνει και σωματικό. Κάποια αγόρια, επειδή ήμουν ένα τριχωτό άτομο για κορίτσι ειδικά, με κορόιδευαν.

Με έλεγαν αρκούδα! Αυτό μπορεί σήμερα να ακούγεται αστείο αλλά σε πληγώνει σαν έφηβη. Δεν όρθωνα το ανάστημα μου και ακόμα και σήμερα δεν απαντάω αμέσως. Το σκέφτομαι και θα απαντήσω αργότερα. Μια φορά έγινε και σωματικό, καθώς ένας συμμαθητής μου με έπιασε από τα πόδια και με γύρισε ανάποδα".