Η Ελένη Μενεγάκη πουλάει την έπαυλή της στα Μελίσσια

Η τιμή πώλησης είναι χαμηλότερη από την τιμή κατασκευής του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη πουλάει την έπαυλή της στα Μελίσσια

Το πρωί της Τετάρτης στο νέο τεύχος του περιοδικού YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας δημοσίευσε φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη στο νέο της σπίτι στην Κηφισιά κατά την διάρκεια της ανακαίνισής του!

Αργότερα, με αφορμή το αποκλειστικό αυτό φωτογραφικό υλικό του περιοδικού YOU ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Πρωινό αποκάλυψε πως η Ελένη έχει σκοπό να αφήσει το σπίτι που μένει τώρα με την οικογένειά της στα Μελίσσια και να μεταφερθεί στην Κηφισιά.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Άγγελος Λάτσιος θα πάει του χρόνου να σπουδάσει στη Μεγάλη Βρετανία. Στο διαμέρισμα στο κέντρο της Κηφισιάς δεν θα μείνει ο Άγγελος, θα πάει να μείνει η Μενεγάκη με τον Ματέο και τα παιδιά της».

Τι συμβαίνει με το σπίτι της Ελένης στα Μελίσσια

Νέο ρεπορτάζ του Youweekly.gr αναφέρει πως η Ελένη Μενεγάκη θα φύγει από το σπίτι που μένει στα Μελίσσια διότι έχει τεθεί ήδη προς πώληση. Μάλιστα, η τιμή πώλησης της συγκεκριμένης κατοικίας, είναι αρκετά χαμηλότερη από το αρχικό κόστος κατασκευής της, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αγοραστής.

Αντικείμενα 32.400 ευρώ στο σπίτι της με τον Ματέο Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη νέο σπίτι

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr επική η συλλογή της Ελένης περιλαμβάνει νέας κυκλοφορίας αλλά και vintage τσάντες των οίκων Louis Vuitton, Gucci, Chanel, Saint Laurent και φυσικά τη «μητέρα» όλων των luxury bags, την Birkin της Hermès.

Ιδιαίτερα πρακτική και μεγάλη, στα 40 εκατοστά του πλάτους της η μαύρη της Birkin Black Togo Leather Gold «πάει» παντού, χωράει όλα τα απαραίτητα που ίσως χρειαστεί η Ελένη στις αποδράσεις της και στα δίωρα ταξίδια της με το πλοίο της γραμμής προς και από την Άνδρο και, ούτε λίγο ούτε πολύ, κοστίζει κάτι παραπάνω από €10.000, δηλαδή όσο ένα δυάρι στο Κολωνάκι. Μιλάμε για ένα status symbol, μια ανεκτίμητη λεία σε ένα άτυπο «κυνήγι θησαυρού», αφού για να την κάνεις δική σου πρέπει να μπεις σε λίστα αναμονής από 2 έως 6 χρόνια, ανάλογα με τη χώρα παραλαβής. Αυτή η τσάντα-επένδυση διατίθεται σε μία μεγάλη ποικιλία από δέρματα (calf leather, ostrich, crocodile, lizard), ενώ σήμα-κατατεθέν της είναι το διακριτικό μεταλλικό λουκέτο το οποίο υπάρχει στην μπροστινή όψη και αναγράφει στην κάτω επιφάνειά του τη σειρά παραγωγής.

Για να ολοκληρώσουμε... τον ύμνο προς την Hermès της Ελένης, σού λέμε πως την αγαπούν όλες οι celebrities, ανάμεσά τους οι Sarah Jessica Parker, Charlize Theron, Gwyneth Paltrow και φυσικά η πολυσυζητημένη Kim Kardashian. Και μπορεί η Αμερικανίδα TV star να έχει δηλώσει το απίστευτο «αν το σπίτι μου έπιανε φωτιά θα κοιτούσα να σώσω τη Hermès Κelly μου των €79.000», ωστόσο η Ελένη αποφεύγει να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το ακριβό... χόμπι της. Ίσως επειδή στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης δεν θέλει να προκαλέσει, ίσως επειδή θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν της αρέσει να περιαυτολογεί ή να αναλύει τις αγοραστικές της συνήθειες.

Η αγάπη για τις τσάντες υπήρχε πάντα στην καρδιά της παρουσιάστριας, ωστόσο φούντωσε με το πέρασμα του χρόνου, για να πάρει τεράστιες διαστάσεις από το 2010 και μετά, όταν πλέον εδραιώθηκε στο στερέωμα της τηλεθέασης... Από τις πιο αγαπημένες της, η μαύρη κλασική Chanel –τη βλέπουμε να την κρατά πολύ συχνά φεύγοντας από το κανάλι– αλλά και η ταμπά Bolide του γαλλικού οίκου Louis Vuitton που μόνο η Ελένη μπορεί να κρατήσει με την ίδια άνεση τόσο στο σουπερμάρκετ όσο και σε ένα σούπερ κοσμικό gala. Για τις βραδινές και πιο glam εμφανίσεις της, πάλι (επίσημες θεατρικές και κινηματογραφικές πρεμιέρες, φιλανθρωπικά events και ρομαντικά δείπνα με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο), επενδύει σε ένα κλασικό μεταλλιζέ Mini Knot clutch του οίκου Bottega Veneta, ενώ στις πιο casual βόλτες της δεν αποχωρίζεται το νεανικό και πρακτικό MCM backpack της με πολλά μεταλλικά τρουκ και διακοσμητικά στοιχεία!

Όποιο στυλ τσάντας και να επιλέξει η Ελένη για μία της εμφάνιση, το κάνει μετά από σκέψη και μελέτη, αφού πάντα στόχος της είναι τα αξεσουάρ της να μην κλέβουν την παράσταση αλλά να δένουν αρμονικά με το όλο σετ. Άλλωστε –όσο οξύμωρο και να ακούγεται–, αν και της αρέσει να επιλέγει καλοραμμένα ρούχα από φίνα υφάσματα και υλικά με την υπογραφή επώνυμων οίκων, δεν είναι της υπερβολής και αυτό είναι κάτι που πρέπει να της το αναγνωρίσουμε!

Δείτε φωτογραφίες εδώ!