Πέθανε στο τροχαίο στην Μεσογείων εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα»

Έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και χτύπησε στα προστατευτικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε στο τροχαίο στην Μεσογείων εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα»

Πέθανε στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Μεσογείων, λίγο μετά το ύψος του Σταυρού στο ρεύμα προς Μαραθώνα, εικονολήπτρια της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, που πρόσφατα βρήκαν κρούσμα κορωνοϊού.

Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της, με αποτέλεσμα να βυθιστούν στο πένθος όλοι οι συγγενείς, οι φίλοι της, όπως και οι συνεργάτες της.

Η είδηση του τροχαίου είχε γίνει γνωστή ήδη από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης, ωστόσο λίγο μετά τις 9, έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για την εικονολήπτρια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, Μαίρη Μάτσα.

Συντετριμμένοι στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα με το θάνατο της εικονολήπτριας

Εικονολήπτρια Καλημέρα Ελλάδα τροχαίο νεκρή

Οι συντελεστές ήταν συντετριμμένοι στον αέρα, την ώρα που μετέδιδαν την τραγική είδηση του θανάτου της συνεργάτιδάς τους.

Η Μαίρη Μάτσα έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και καθώς έβγαινε από τη γέφυρα, χτύπησε στα προστατευτικά.

Το αυτοκίνητο, έγραψε τρελή πορεία τουλάχιστον 100 μέτρων, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ δευτερόλεπτα μετά, ένα άλλο διερχόμενο όχημα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της άτυχης οδηγού.

Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα με το θάνατο του Μαχαιρίτσα

Άκρως συγκινητική ήταν η έναρξη της εκπομπής του Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη να ξεκινά με μια κατάθεση ψυχής. Σαν τότε 9/9 έφυγε από την ζωή ο αξέχαστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου του 2019 ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπέστη καρδιακή ανακοπή στον ύπνο του κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του και ο θάνατος του μουσικοσυνθέτη σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Σήμερα, λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε: «Σαν σήμερα αιφνιδιαστήκαμε γιατί χάσαμε κι εγώ έχασα έναν προσωπικό μου φίλο, έναν μεγάλο καλλιτέχνη που θα τραγουδάμε τα τραγούδια του, τις δημιουργίες του για πολλά χρόνια… Αχ, ρε Λαυρέντη πριν από ένα χρόνο αιφνιδιαστήκαμε όλοι όταν ακούσαμε ότι η καρδιά του Λαυρέντη δεν άντεξε, αλλά αντέχει η δημιουργία σου Λαυρέντη…»!