Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το παρασκήνιο της αναβολής του YFSF λόγω κορωνοϊού

«Ας κάνει κάποιος ένα ευχέλαιο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το παρασκήνιο της αναβολής του YFSF λόγω κορωνοϊού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day, όλο το παρασκήνιο της αναβολής του YFSF All Star, λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε χθες 31/3 η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό: «Γίνεται μία εξέταση τώρα! Δεν ξέρουμε αν θα βγει στον αέρα το YFSF, γιατί σήμερα είχαν το γύρισμα και βρέθηκε κάποιος θετικός στον κορονοϊό σε rapid test που του υποβλήθηκε και θα κάνουν και το μοριακό. Τα αποτελέσματα του μοριακού δεν έχουν βγει ακόμα…».

Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Αν το μοριακό είναι θετικό, δεν θα έχουμε γύρισμα μέσα στην εβδομάδα, άρα δεν θα έχουμε νέο επεισόδιο την Κυριακή… Πάνω απ’ όλα να είναι καλά οι άνθρωποι».

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το παρασκήνιο αναβολής του YFSF λόγω κορωνοϊού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τόνισε ότι η κάμερα του Happy Day είχε συναντήσει τους διαγωνιζόμενους έξω από το στούντιο λίγο πριν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες μεταμόρφωσης τους για το γύρισμα.

«Ας κάνει κάποιος ένα ευχέλαιο στο YFSF. Κάθε εβδομάδα έχουν και ένα κρούσμα. Παρασκηνιακά να σας πούμε ότι είχαν φθάσει σχεδόν όλοι στο γύρισμα και είχαν ξεκινήσει κάποιοι να ετοιμάζονται, όταν βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα στο πλαίσιο των rapid tests και είπαν σε όλους ο σώζων εαυτόν σωθήτω», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για YFSF και κορωνοϊό

Σε καραντίνα ο Κατσούλης λόγω του κρούσματος στο YFSF

Εκτός εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου, βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη αναφέρθηκε στο λόγο που δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλατό.

Όπως αποκάλυψε, ο παρουσιαστής - ηθοποιός βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα μετά το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο YFSF, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι πρόβες αλλά και τα γυρίσματα του show.

«Καλό μήνα και καλημέρα σε όλους. Τώρα έτσι όπως βγαίνουμε σήμερα θα πείτε “Α, να μια έκπληξη, κάτι μας έχουν σκαρώσει”. Δεν είναι έτσι. Ο Κρατερός δεν είναι μαζί μας.

Δεν είναι μαζί μας γιατί υπάρχει ένα θετικό κρούσμα στο Your Face Sounds Familiar και πρέπει να βρίσκεται πάλι σε μια προληπτική καραντίνα για κάποιες μέρες. Όμως είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του. Το ίδιο ευχόμαστε για όλους τους εμπλεκόμενους» είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής.