Εκτός ΣΚΑΙ η εκπομπή Love it - Η ανάρτηση της Μαλέσκου στο Instagram

«Δεν είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός ΣΚΑΙ η εκπομπή Love it - Η ανάρτηση της Μαλέσκου στο Instagram

Δεν θα βγει σήμερα 1/4 στον αέρα του ΣΚΑΙ η εκπομπή Love it και η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, εκτός του YFSF ο κορωνοϊός "χτύπησε" και το κανάλι του Φαλήρου με αποτέλεσμα αρκετές εκπομπές να μην βγουν στον αέρα του σταθμού.

Η Ιωάννα Μαλέσκου λοιπόν, η οποία είναι καθημερινή χρήστης των social media θέλησε να μας ενημερώσει για τους λόγους που δεν θα μας καλησπερίσει από το πλατό της.

«Εμείς θα τα ξαναπούμε με το καλό τη Δευτέρα… δεν είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο στην COVID εποχή άλλωστε δεν παίζουμε με τίποτα! Προσοχή σε όλους, περαστικά στον κόσμο που νοσεί και υπομονή. Να βγούμε δυνατοί από όλο αυτό που ζούμε.», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμα μας στο Instagram.

ΣΚΑΙ Love it Μαλέσκου

Ποιες ακόμη εκπομπές δεν θα βγουν στον αέρα του ΣΚΑΙ εκτός της Μαλέσκου;

Καθημερινά σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς γίνονται rapid test για να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι λόγω του κορωνοϊού που καλπάζει στην χώρα μας.

Ένα από αυτά τα τεστ σήμερα, Πέμπτη 1/4, βρέθηκε θετικό στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ κι έτσι εκτάκτως θα γίνουν κάποιες αλλαγές.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο ΣΚΑΪ βγάζει -τουλάχιστον για σήμερα- εκτός προγράμματος τις εκπομπές: Love It, Καλό Μεσημεράκι και Super Makeover. Και τα τρία αυτά project χρησιμοποιούν τα ίδια στούντιο.

Πως διαμορφώνεται το σημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ

  • 12:30 Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ
  • 13:00 Συνταγές Ψυχής (E)
  • 14:00 Ειδήσεις I Μεσημβρινό Δελτίο
  • 15:00 Καλό Μεσημεράκι (E)
  • 16:55 Δελτίο στη Νοηματική
  • 17:00 Super Makeover (E)

Από τις 18:00 κι έπειτα το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά.