Απρόοπτο στο πρώτο γύρισμα του Celebrity Game Night

Παραλίγο να ακυρωθεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απρόοπτο στο πρώτο γύρισμα του Celebrity Game Night

Το Celebrity Game Night κάνει πρεμιέρα απόψε τις 9 στο Mega, ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζατε είναι το απρόοπτο συμβάν που έλαβε χώρα στο πρώτο γύρισμα του νέου show.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Ασλανίδου, που είναι μία από τις καλεσμένες της πρεμιέρας, καθυστέρησε πολύ να φτάσει στο γύρισμα και η παραγωγή σκέφτηκε να το ακυρώσει. Η τραγουδίστρια έφτασε ωστόσο τελικά και το γύρισμα ξεκίνησε κανονικά.

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα του Celebrity Game Night

Οι πρώτοι 6 celebrities είναι πανέτοιμοι να διαγωνιστούν σε αγαπημένα, αλλά και διασκεδαστικά νέα παιχνίδια. Η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου παίζουν μέχρι τελικής πτώσεως απέναντι στον Δημήτρη Σκουλό, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Αλέξανδρου.

Celebrity Game Night πρεμιέρα

Από τα κλασικά «Popped Quiz» και το «Κάνε μου λιγάκι Ντου-έτο», στο οποίο οι κανόνες αλλάζουν, μέχρι τα ολοκαίνουργια «Ανέβα στο Βινύλιο», «Μίλα στην Κορνίζα» και «Κράτα το Παντελόνι» οι αγαπημένοι καλεσμένοι καλούνται να τα «δώσουν όλα». Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Από αυτό το μοναδικό πάρτι, δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», ανεβάζει το κέφι σε κάθε αλλαγή παιχνιδιού και δίνει το μικρόφωνο στους πιο τολμηρούς.

Η Σμαράγδα Καρύδη για την επιστροφή του Celebrity Game Night

H Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για το νέο project της στο MEGA, το «Celebrity Game Night» που αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο. «Νιώθω πολύ ωραία που επανέρχεται» σημείωσε η δημοφιλής ηθοποιός, τονίζοντας ότι πλέον τα παιχνίδια θα παίζονται στον κήπο του παιχνιδιού, ενώ θα παρελάσουν όπως και στους προηγούμενους κύκλους γνωστοί και αγαπημένοι καλεσμένοι.