Πένυ Αγοραστού: Η εξομολόγηση για το θάνατο του αδερφού της - «Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται»

«Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πένυ Αγοραστού: Η εξομολόγηση για το θάνατο του αδερφού της - «Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται»

Εκτός του Ηλία Βρεττού που μίλησε για το τροχαίο του, καλεσμένη στην εκπομπή του The 2night show, βρέθηκε και η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού όπου μίλησε για το θάνατο του αδερφού της που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει.

Η εξομολόγηση της Πένυς Αγοραστού για το θάνατο του αδερφού της

«Είμαι μοναχοπαίδι, αλλά είχα κι έναν αδερφό που τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Οπότε, πια έχω μείνει μόνη μου και έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν και να είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Δεν πειράζει που δεν το γνώριζες.

Ακόμα το αντιμετωπίζω, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται και δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα να το συζητάω αλλά έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν.

Αλλάζουν όλα στη ζωή. Αρχικά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου. Όσα παιδιά και αν ρωτήσεις.... αναγκάζεσαι. Πρέπει να στηρίξεις εσύ τους γονείς σου και να φανείς εσύ ο δυνατός», είπε μεταξύ άλλων η Πένυ Αγοραστού.

Λίγα λόγια για την Πένυ Αγοραστού

Η Πένυ Αγοραστού γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου του 1989 στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός.Είναι Απόφοιτος της Ανώτατης δραματικής σχολής «Μοντέρνοι Καιροί» (2007-2010), και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής με τη μέθοδο Στανισλάφσκι από την Έλενα Φιλίποβα.

Επίσης, παρακολούθησε σεμινάρια δημοσιογραφίας-τηλεπαρουσίασης και αρχισυνταξίας του ομίλου Monitor-Group της Ζήνας Κουτσελίνη. Στην τηλεόραση την είδαμε για πρώτη φορά το 2009, όταν έκανε καλλιτεχνικό ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό Alter.

Πένυ Αγοραστού θάνατος αδερφού

Το 2013 έκανε guest εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή του MEGA "Το Πρωινό Μου" με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Το ντεμπούτο της ως ηθοποιός το έκανε το 2014, στην σειρά του Alpha "To Σόι Σου (2014)", σε σκηνοθεσία Νίκου Ζαπατίνα.

Το 2015, συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη "Εθνική Ελλάδος", στο ρόλο της δημοσιογράφου, και έπαιξε στα επεισόδια «Φωτιά» και «Τα Σκυλιά» της σειράς θρίλερ του Alpha "10η Εντολή", σε σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου. Απο το 2017 μέχρι σήμερα συμμετέχει στην καθημερινή σειρά έλα στη θέση μου υποδύοντας τον ρόλο την Λατάνια.